Cum sa deschizi usa daca ai pierdut cheile de la casa
Cum sa deschizi usa daca ai pierdut cheile de la casa

Cum sa deschizi usa daca ai pierdut cheile de la casa


Cum sa procedezi daca ti-ai pierdut cheile de la casa. Ce pasi trebuie sa urmezi daca nu mai poti intra in apartament si ce ar trebui sa faci pentru a rezolva aceasta problema. Se poate intampla oricui, asa ca ar trebui sa stii cum gestionezi aceasta situatie!

Cum sa deschizi usa daca ai pierdut cheile de la casa – Cuprins:

Cum sa deschizi usa daca ai pierdut cheile de la casa

Ce faci daca ai pierdut cheile de la casa
Ce faci daca ai pierdut cheile de la casa

Trebuie sa recunoastem faptul ca se poate intampla oricui, asa ca daca si tu ai pierdut cheile de la casa, ar trebui sa stii cum sa procedezi.

Pe langa pierderea cheilor, se poate intampla ca acestea sa ramana blocate sau sa se rupa. Ar trebui sa stii ce sa faci si in aceasta situatie nu foarte placuta. Bineinteles, se mai intampla sa se strice si incuietoarea, asa ca vrei nu vrei va trebui sa faci ceva.

In cazul in care cheia s-a blocat in usa, ar trebui sa stii ca cea mai simpla rezolvare o sa fie un spray WD-40, adica acel lubrifiant multifunctional bun la toate.

Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti acel tub de plastic pentru a putea introduce lubrifiantul in incuietoare, iar apoi sa misti usor de cheie. Este posibil sa ai nevoie si de un patent pentru a scoate cheia, in cazul in care aceasta iese mai greu.

Inlocuire butuc usa
Inlocuire butuc usa

Daca ai pierdut cheile si situatia nu are nicio rezolvare, atunci vei avea nevoie de serviciile unui lacatus profesionist. Sub nicio forma nu se recomanda spargerea usii sau a peretelui. Lucrurile se pot rezolva mult mai simplu.

In cazul in care yala s-a stricat, ai pierdut cheia sau aceasta s-a rupt, va trebui sa apelezi la serviciile unui lacatus profesionist.

Citeste si: Cum sa procedezi daca ai pierdut o cheie auto

Totusi, este recomandat sa apelezi la o firma, pentru a te asigura ca acel lacatus nu face o copie dupa cheile tale. Nu de alta, dar trebuie sa te asiguri ca acestia sunt de incredere.

De asemenea, daca ai pierdut cheile de la casa si o sa fie nevoie sa cumperi un alt butuc, iti recomandam sa mergi cu el si sa te asiguri ca o sa cumpere un produs de calitate, dar mai ales ca nu va face nicio copie dupa chei si ca acestea raman la tine.

Este recomandat sa apelezi la serviciile unui lacatus profesionist pentru a te asigura ca poti deschide usa fara sa o strici. Practic, incuietoarea va fi inlocuita si problema ta va fi rezolvata destul de rapid.

Daca ai o usa facuta pe comanda, ar fi bine ca in acest caz sa ii contactezi pentru a putea inlocui butucul. Exista posibilitatea ca firma sa iti poata obtine si dubluri de la chei, asa ca solutia poate fi mai simpla decat crezi.