Dictionarul viselor. Ce inseamna cand visezi un sarpe
Dictionarul viselor. Ce inseamna cand visezi un sarpe

Dictionarul viselor. Ce inseamna cand visezi un sarpe


De multe ori, se intampla sa visam ceva si sa nu stim exact ce inseamna, asa ca apelam la dictionarul viselor. Afla ce inseamna atunci cand visezi un sarpe si de ce este important sa stii cum sa interpretezi acest vis.

Ce reprezinta serpii in vis si de ce sunt importanti?

Serpii apar in vis atunci cand treci prin perioade grele sau cand esti intr-un proces de transformare, cand se intampla ceva foarte important in viata ta. Sarpele poate simboliza intuitie sau un aspect spiritual.

Sarpele mai poate simboliza o tradare sau reprezinta temerile si ingrijorarile din viata de zi cu zi. Daca sarpele din vis doarme, acesta anunta o perioada de relaxare ce urmeaza sa vina in viata ta.

Cu toate ca in popor sarpele reprezinta ceva malefic, atunci cand visezi un sarpe si acesta iti vorbeste, este foarte important sa tii cont de vorbele acestuia. S-ar putea sa fie o solutie la o problema de a ta.

Groapa de serpi reprezinta dusmanii care vor sa iti faca rau sau chiar o tradare din partea celor apropiati.

Sarpele poate reprezenta anumite dorinte sexuale, care iti pot aduce necazuri, dar si faptul ca iti infrangi in sfarsit obstacolele si rezolvi lucruri pentru care nu aveai inca taria necesara. Atunci cand in visul tau sarpele este incolacit, asta inseamna ca esti foarte obosit si ca trebuie sa ai grija de starea ta de sanatate. Mai poate insemna si o amenintare sau o avertizare, insa trebuie sa te mai gandesti cine mai aparea in visul tau.

Afla si ce inseamna atunci cand visezi un preot sau ce inseamna atunci cand tragi cu pistolul!

Ce inseamna atunci cand visezi un sarpe si cum trebuie sa interpretezi acest lucru

Mai intai, trebuie sa iti aduci aminte cum arata sarpele din visul tau. Daca acesta era negru mat, inseamna ca te paste o primejdie sau vei suferi o dezamagire in dragoste.

Atunci cand sarpele este negru stralucitor, persoana care se afla langa tine nu este ce trebuie si nu te simti implinit.

Sarpele mort arata ca pericolul a trecut acum, asa ca viata ta va reveni la normal. Daca un barbat viseaza ca a fost muscat de un sarpe, visul indica superficialitate, in timp ce la femei, acesta simbolizeaza o infrangere.

Sarpele mare trage un sistem de alarma, pentru ca urmeaza sa fii inselat, in timp ce sarpele de dimensiuni mici arata ca pericolul a trecut.

Un sarpe de apa simbolizeaza temeri inconstiente sau o posibila vindecare emotionala, insa acesta poate aparea si din cauza ca esti coplesit de lucrurile care s-au intamplat recent in viata ta. Viteza cu care sarpele inoata in apa este importanta, pentru ca puteti afla ce stare emotionala va influenteaza viata.

Daca sunteti in apa si un sarpe se apropie, insa acesta are un comportament prietenos sau neutru, acest lucru simbolizeaza faptul ca sunteti linistiti si impacati cu sentimentele voastre.

Sarpele verde arata conexiunea celui care viseaza, iar culoarea verde este legata de natura si pamant, adica va intoarce la lucruri cu adevarat importante. Culoarea verde arata emotiile si sentimentele, dar si faptul ca treceti printr-o etapa importanta a vietii si printr-o transformare interioara. Profitati de orice oportunitate care va apare in viata, pentru ca visul indica faptul ca simtiti nevoia de a va ocupa mai mult de voi.

Sarpele galben are legatura cu reprezentarile intelectului sau a intuitiei, dar si despre o noua constientizare si o noua perspectiva asupra lucrurilor din viata voastra.

Totusi, un sarpe galben mai poate simboliza tradarea, insa si o indemnare de a va creste increderea de sine si a actiona in situatii care va pun la incercare.

Sarpele rosu anunta niste evenimente fericite ce urmeaza sa aiba loc in viata voastra, o posibila casatorie daca nu esti casatorit deja sau anunta copii atunci cand persoana care viseaza este deja casatorita.

Sarpele alb are legatura cu profunzimea sufletului, iar atunci cand visezi ca ai calcat pe un sarpe inseamna ca ai prieteni credinciosi.

Sarpele ce fuge simbolizeaza vremuri tulburi, iar sarpele in iarba anunta noroc in dragoste. Atunci cand se zvarcoleste in vis, sarpele simbolizeaza faptul ca ai dusmani, iar atunci cand doarme anunta o perioada relaxanta.