Pistol
Pistol

Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna, de fapt, cand visezi ca tragi cu pistolul


Daca visele sunt extrem de importante pentru tine si vrei sa vezi exact ce inseamna atunci cand visezi ca tragi cu pistolul iti vom explica tot ce trebuie sa stii. Cum sa interpretezi acel vis cand ai un pistol in mana si il folosesti, de ce este atat de important?

Dupa ce o sa afli acest lucru, sigur o sa vrei sa stii ce inseamna atunci cand visezi flori sau ce inseamna atunci cand visezi un preot. Sunt lucruri normale, asa ca trebuie sa stii exact cum sa interpretezi visele.

Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna, de fapt, cand visezi ca tragi cu pistolul – Cuprins:

Cum sa interpretezi un vis in care apare o arma?

Atunci cand visezi o arma sau anumite persoane care sunt inarmate, inseamna ca se apropie un necaz, ori un accident sau alte evenimente neplacute. Mai mult, daca visezi ca vinzi o arma, inseamna ca o sa ai parte de necazuri. Acelasi lucru se aplica atunci cand cumperi arme in vise.

Daca arma care iti apare in vis este alba, inseamna ca te vei desparti de o persoana draga, o persoana pe care o iubesti mult. Daca arma pe care o visezi este distrusa, atunci ai niste griji care te vor face sa iei niste decizii gresite.

Asadar, atunci cand armele apar in vise, de multe ori acestea anunta lucruri neplacute. Semnificatia acestor vise nu sa va placa, pentru ca majoritatea reprezinta probleme, necazuri ori vesti proaste.

Ce inseamna daca tragi cu pistolul in vis?

Atunci cand te visezi cu un pistol in mana si tragi, inseamna ca ai niste lucruri de rezolvat, insa acestea sunt extrem de complicate. Mai bine evita-le!

Daca in visul tau a aparut un om care tine o arma in mana, acest lucru semnifica faptul ca te asteapta o serie de schimbari care sunt in avantajul tau. Daca tu tii arma in mana, visul semnifica faptul ca vei pierde bani sau vei avea probleme financiare.

Omul care poarta o arma in vis inseamna ca iti doresti protectie, iar atunci cand esti ranit, vei fi avansat la locul de munca sau in societate.


Arma distrusa iti arata fricile si ca esti fara aparare in fata lor! O arma care se incarca inseamna ca trebuie sa ai grija la tot ceea ce faci, sa fii mai temperat si sa aveti grija la ce decizii o sa luati in viitorul apropiat.

Daca vesezi ca tragi cu pistolul si ranesti ori omori o persoana, asta inseamna ca intamplarile din ultima perioada te-au agitat destul de mult, nu stii ce decizii sa iei fara sa ii deranjezi pe cei dragi si esti tracasat de toate lucrurile pe care lumea ti le cere. Un pistol vechi seminifica agresivitatea sexuala.

Atunci cand visezi o pusca, trebuie sa stii ca acest vis semnifica faptul ca vei avea probleme sentimentale.