Cum sa recunosti o pereche falsa de Versace Chain Reaction?
Cum sa recunosti o pereche falsa de Versace Chain Reaction?

Cum sa recunosti o pereche falsa de Versace Chain Reaction?


Unele dintre cele mai populare modele de sneakers de anul acesta sunt Versace Chain Reaction, asa ca nu e de mirare faptul ca apar foarte multe perechi contrafacute si escrocii sunt gata sa te pacaleasca. Iata cum sa recunosti o pereche falsa de Versace Chain Reaction si ce trebuie sa stii atunci cand cineva vrea sa ti vanda produse contrafacute.

Cum sa recunosti o pereche fake de Versace Chain Reaction

Cea mai simpla metoda de a-ti da seama ca ai in fata ochilor o pereche de Versace Chain Reaction contrafacuta este sa te uiti la eticheta din interiorul adidasului, cea in care sunt informatii despre marime.

Eticheta Versace Chain Reaction Fake vs. Original
Eticheta Versace Chain Reaction Fake vs. Original

Acesta este un element destul de neglijat de cei care fabrica produsele contrafacute, asa ca o sa-ti dai seama destul de usor ca e un fake. De exemplu, marimea etichetei este cel mai bun semn, iar daca aceasta este mica si facuta la repezeala, atunci situatia este destul de clara.

Dupa cum vezi si in imaginea de mai sus, fontul folosit de perechea originala se vede de la o posta, iar textul „Made in Italy” de pe perechea fake este stramb si abia isi are loc in spatiul etichetei.

Cum iti dai seama ca pantofii sport Versace Chain Reaction sunt contrafacuti

Versace Chain Reaction Contrafacuti
Versace Chain Reaction Contrafacuti

Partea din fata a pantofului trebuie sa urmeze o anumita forma, asa ca e simplu sa vezi care sunt produsele fake doar uitandu-te la aceasta.  La produsele fake, partea din fata ori este prea mare, ori prea mica. In acest caz, este mult prea mare si arata turtita, in comparatie cu originalul.

Bineinteles, atentia la detalii pe perechea contrafacuta lasa de dorit, asa nu va fi usor ca cineva sa te pacaleasca atunci cand iti vinde un produs similar.

De asemenea, linia talpii este si ea importanta, iar in cazul produsului fake se vede ca acestia s-au „plictisit” atunci cand le faceau. Se vede cum talpa pare „dezumflata”, iar partea din fata este mai curbata.

Analizeaza forma pantofului sport

Pereche Versace Chain Reaction Falsa
Pereche Versace Chain Reaction Falsa

Al treilea pas in a iti da seama daca e un produs fake, este sa te uiti la partea din spate. Totul este extrem de clar acum?

Se vede cum forma perechii contrafacute este prea lata si pare masiva. Pe de alta parte, perechea originala este realizata cu grija si este mai putin lata.

Versace Chain Reaction Fake vs. Real
Versace Chain Reaction Fake vs. Real

Acum, sa privim forma pantofului din lateral, exact ca in poza de mai sus. Celebrul model Versace este realizat cu grija ei si acesta nu este atat de evident ca la perechea fake.

Sireturi Versace Chain Reaction Fake
Sireturi Versace Chain Reaction Fake

Conform celor de la legitcheck.app, ultimul pas in a iti da seama daca te uiti la o pereche de Versace Chain Reaction contrafacuti este sa arunci o privire si la sireturi. Se vede diferenta foarte clar, iar produsele fake au culori sterse. Mai mult, cusatura de pe mijlocul limbii, dar si logo-ul, sunt extrem de vizibile.

Afla si cum sa recunosti o pereche fake de Balenciaga Triple S si cum poti sa cureti adidasii cu bicarbonat de sodiu.