Cum si cand sa aplici ingrasamant foliar Cropmax la rosii
Cum si cand sa aplici ingrasamant foliar Cropmax la rosii

Cum si cand sa aplici ingrasamant foliar Cropmax la rosii


Cum sa aplici Cropmax la rosii, dar mai ales cand trebuie sa folosesti acest biostimulator pentru tomatele din gradina ta. De asemenea, iti explicam si ce efecte are acest ingrasamant foliar 100% organic pentru plantele tale.

Ce este Cropmax si ce poate face pentru tomatele din gradina ta

Ingrasamant foliar Cropmax
Ingrasamant foliar Cropmax

In cazul in care nu ai mai folosit Cropmax la rosii, iti spunem ca acest ingrasamant foliar este un produs 100% organic si destinat tuturor plantelor, produs de cei de la Holland Farming. Asadar, nu ai cum sa dai gres daca te vei hotara sa il folosesti.

Pe langa faptul ca produsul este certificat ecologic, ar mai trebui sa stii ca aplicarea acestuia va ajuta la cresterea productiei de rosii, la cresterea calitatii fructelor, la cresterea rezistentei plantelor la seceta sau stres, dar si la cresterea rezistentei la boli sau daunatori.

Mai mult, Cropmax va imbunatati si imbunatatirea eficacitatii ingrasamintelor minerale sau a pesticidelor pe care le folosesti. Ingrasamantul foliar va imbunatati si lastarirea sau ramificarea plantelor.

Cum sa aplici Cropmax la rosii si cand sa faci acest lucru

Cropmax la rosii
Cropmax la rosii

Rosiile vor avea nevoie de 3 stropiri cu acest ingrasamant foliar. Mare atentie! Nu aplica Cropmax atunci cand plantele sunt inflorite sau cand rosiile sunt aproape de intrarea in parga ori aproape de coacere.

Va trebui sa respecti schema de mai sus, insa tine minte sa nu folosesti in perioadele pe care le-am subliniat. Pentru a aplica tratamentul cu Cropmax la rosii va trebui sa amesteci 2.5 ml de produs cu 10 litri de apa. Cantitatea este de ajuns pentru o suprafata de 50 de metri patrati.

Primul tratament pe care il poti aplica la plantele din gradina ta va fi atunci cand rasadurile au 5-7 centimetri inaltime. Poti folosi acest produs si atunci cand pH-ul solului are un nivel ridicat. Cel de-al doilea tratament se va face la 3-4 saptamani, inainte ca plantele sa infloreasca. Ultimul tratament se va aplica atunci inainte ca rosiile sa intre in parga, adica atunci cand sunt verzi.

Cropmax va ajuta si radacinile care nu sunt dezvoltate, pentru ca va aduce un aport de nutrienti. Ingrasamantul contine nu mai putin de 17 aminoacizi, care ajuta la dezvoltarea sistemului radicular, dar si la coacerea fructelor.

Citeste si: Cropmax la capsuni. Cum si cand sa aplici acest ingrasamant foliar

Cropmax la rosii. Printre microelementele prezente in acest ingrasamant amintim fierul, zincul, cuprul, manganul, molibdenul, borul, polizaharidele si enzimele.

Bineinteles, Cropmax contine si azot, fosfor si potasiu. Aceste elemente sunt esentiale pentru cresterea corecta a plantelor, asa ca nu puteau sa lipseasca.

Atunci cand aplici tratamentul la rosii, ar trebui sa stii ca pulverizarea solutiei este esentiala. Cu cat este mai buna cu atat va fi mai eficace si fertilizarea foliara. Totodata, solutia trebuie aplicata dimineata sau seara, in niciun caz in timpul zilelor cu temperaturi ridicate.

Deoarece Cropmax este un stimulator puternic pentru dezvoltarea plantelor, doza de ingrasamant de baza NPK poate fi redusa cu 10-30%. Practic, produsul te va ajuta sa faci si o economie de bani, dar in acelasi timp te va ajuta sa obtii o productie mai mare.