Cum sa folosesti tun sperietoare pe gaz pentru a goni pasarile daunatoare
Cum sa folosesti tun sperietoare pe gaz pentru a goni pasarile daunatoare

Cum sa folosesti un tun sperietoare pe gaz pentru a goni pasarile daunatoare


Cum sa folosesti un tun sperietoare pe gaz pentru a goni pasarile care iti mananca ciresele sau iti fac alte stricaciuni in livada ori in podgorie. Ce trebuie sa stii si cum te poate ajuta acest produs care a fost inventat in anul 1942.

Cum sa folosesti o sperietoare tun cu gaz pentru a goni pasarile – Cuprins:

Cum sa folosesti un tun sperietoare pe gaz

Tun sperietoare pe gaz
Tun sperietoare pe gaz

Cum sa folosesti tun sperietoare pe gaz. In cazul in care nu stiai, aceasta sperietoare tun cu gaz este una dintre cele mai eficiente metode pentru a goni pasarile sau animalele salbatice, daunatoare. Astfel, te asiguri ca productia de cirese sau de struguri va ramane intacta.

Modul de functionare al acestei sperietoare tun este destul de simplu, deoarece este alimentata cu ajutorul unei butelii ce contine gaz propan, butan sau gpl.

Vorbim despre o functionare pe baza mecanica, ce se face cu ajutorul presiunii gazului din butelie, asa ca aceasta este independenta de alte surse de energie.

Citeste si: Cum sa protejezi ciresii de grauri. Cele mai eficiente metode

Bineinteles, eficienta dispozitivului depinde si de topografia amplasamentului, insa un avantaj este ca poate functiona in orice anotimp. Intretinerea este simpla, iar costurile sunt scazute. Mai mult decat atat, modificarea pozitiei aparatului este foarte usoara.

Butelia cu gaz se poate achizitiona de la orice distribuitor, asa ca nu iti face griji ca nu vei gasi asa ceva pe piata. Mare atentie! In momentul achizitiei, butelia nu va fi inclusa in pretul produsului!

Mierla americana la cirese
Mierla americana la cirese

Un tun sperietoare pe gaz vine cu o butelie de 10 kg cu gaz propan care va asigura pana la 17.000 de detonari, asa ca o vei putea folosi intregul sezon fara absolut nicio problema.

Intensitatea sunetului pe care il produce este de 120 dB (masurat la un metru de megafon), iar aria de acoperire este undeva la 100-150 m pe directia de propagare a sunetului.

Aparatul se poate amplasa direct pe sol si are o greutate de 7.3 kg. Cadrul are un design stabil, care va preveni miscarea acestuia in momentul detonarii. Iti recomandam sa iti pui casti de protectie antifonica atunci cand folosesti acest aparat.

Pretul unui astfel de tun sperietoare pe gaz este de 1.250 de lei si poate fi cumparat de la eMag. Bineinteles, pretul creste in functie de complexitatea acestui dispozitiv si poate ajunge pana la 6.000 de lei, atunci cand vorbim despre un tun electronic programabil.

Asadar, poti spune adio graurilor, ciorilor, porumbeilor, pescarusilor, porcilor mistreti, ursilor sau vulpilor care iti pun in pericol culturile sau curtea. In cazul in care sperietorile nu mai dau rezultate, ar trebui sa iei in considerare cumparea unui astfel de tun pe gaz si o sa te convingi de rezultate.