Cum sa ai cele mai frumoase fantani de gradina. Toti vecinii te vor invidia
Cum sa ai cele mai frumoase fantani de gradina. Toti vecinii te vor invidia

Cum sa ai cele mai frumoase fantani de gradina. Toti vecinii te vor invidia


Vara este tipul pentru infrumusetarea curtii, iar daca si tu vrei sa faci asta avem 10 idei pentru cele mai frumoase fantani de gradina. O sa fii invidiat de toti vecinii, asa ca toti or sa vrea sa vina in vizita la tine.

Cum sa ai cele mai frumoase fantani de gradina. Toti vecinii te vor invidia – Cuprins:

5 modele de fantani pe care le poti face singur

Fantana cu pietre de rau
Fantana cu pietre de rau

De multe ori, simplu inseamna si frumos asa ca daca ai putina imaginatie poti face o astfel de fantana in gradina ta. Vei gasi pietre de rau fara probleme, iar acestea pot fi lipite cu un adeziv pe baza de silicon. Bineinteles, vei avea nevoie si de o pompa care sa faca apa sa curga.

Fantana cu pietre
Fantana cu pietre

Daca vrei ceva mai simplu, poti pune pietre intr-un ghiveci mare si o pompa de apa in mijlocul lor. Acesta poate fi montat in orice spatiu, atata timp cat exista o sursa de apa prin apropiere.

Fantana din stropitori
Fantana din stropitori

In caz ca te simti creativ, iti aratam un model de fantana pentru care vei folosi vechile stropitori. E ca si cum doua persoane invizibile tin aceste stropitori. Nu uita ca toata apa trebuie sa curga intr-un vas colector, din care pompa de apa recircula lichidul.

Fantana cu ceainic
Fantana cu ceainic

Exact ca in modelul cu stropitori, poti folosi si un ceainic vechi. Pare un show de magie, iar daca vei folosi un vechi butoi de lemn in care apa va curge, rezultatul va fi surprinzator!

Fantana din ghivece vechi
Fantana din ghivece vechi

Ghivecele vechi reprezinta si ele o alternativa la obiectele pe care le poti folosi la o fantana. De asemenea, acestea pot fi umplute cu pietre pentru ca efectul sa fie garantat. Nu uitati de pozitionarea pompei de apa si fantana va fi gata!

De asemenea, trebuie sa iti mai aratam si 10 idei pentru a iti amenaja terasa. Pe timpul verii, este foarte important sa stii cum sa scapi de tantari, asa ca fii sigur ca urmezi sfaturile noastre.

5 modele de fantani gata facute care pot fi cumparate pentru gradina

Pitic de gradina fantana
Pitic de gradina fantana

Daca iti plac piticii de gradina, atunci avem pentru tine o idee de fantana pe care o poti cumpara gata facuta. Nu mai trebuie decat sa ii pui apa si va porni de indata.

Fantana cu apa si foc
Fantana cu apa si foc

Daca vrei sa iesi din tipar, o fantana cu foc este solutia ideala. Acest model utilizeaza parafina ca si combustibil si este fabricat din beton ranforsat cu fibra de sticla. Totusi, pe timp de iarna este recomandat sa bagi fantana la loc sigur, pentru a o feri de inghet. Nu vrei ca pompa de apa sa se strice.

Fantana pentru pasari
Fantana pentru pasari

Atunci cand este vara si foarte cald afara, pasarilor le place sa se balaceasca in apa. Daca iti plac pasarile, atunci aceasta fantana este pentru tine. Le vei oferi inaripatelor un motiv de bucurie in zilele calde de vara.

Fantana cascada
Fantana cascada

In caz ca nu iti plac ghivecele vechi, poti cumpara o fantana tip cascada gata facuta pe care o instalezi numaidecat. Ai grija ca pe timpul iernii sa scoti pompa de apa pentru a o feri de inghet si sa golesti apa din fantana.

Fantana pariziana
Fantana pariziana

Atunci cand bugetul si spatiul iti permit, poti alege o fantana de tip parizian. Totusi, cei ce vand astfel de fantani recomanda ca pe timp de iarna sa fie acoperite, golite de apa, iar pompa trebuie scoasa si depozitata intr-un loc unde este ferita de inghet.