Cum trebuie sa licitezi pe site-ul auto adesa.eu pentru a prinde cele mai bune dealuri
Cum trebuie sa licitezi pe site-ul auto adesa.eu pentru a prinde cele mai bune dealuri

Cum trebuie sa licitezi pe site-ul auto adesa.eu pentru a prinde cele mai bune dealuri


Daca vrei sa ocolesti samsarii si sa licitezi chiar tu pentru o masina second hand pentru a prinde cele mai bune oferte, o sa iti aratam cum sa faci asta pe site-ul adesa.eu. Nu este greu deloc si poti prinde cele mai bune dealuri, sa faci economii si sa fii sigur ca ai cumparat o masina second hand fara nicio problema ascunsa.

Cum trebuie sa licitezi pe site-ul auto adesa.eu pentru a prinde cele mai bune dealuri – Cuprins:

Cum sa iti faci cont pe adesa.eu si ce trebuie sa stii cand cumperi o masina

Mai intai, trebuie sa va spunem ca puteti sa licitati si pe versiunea europeana a site-ului Adesa si anume adesa.eu. Compania are mai multe sedii in Europa si le puteti gasi in Belgia, Germania, Italia, Franta, Olanda si Spania.

Dezavantajul pe care multi il vor gasi este ca pentru a te inregistra pe acest website trebuie sa detii o companie, pentru ca doar persoanele juridice se pot inscrie. Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a te inscrie este sa completezi datele legate de Codul de Identificare Fiscala (CIF), care atesta faptul ca persoana juridica a fost luata in evidenta organului fiscal ca platitor de TVA.

Daca nu este absolut nicio problema pentru tine, iti poti face un cont numaidecat. Vei primi un email de confirmare si va mai trebui sa astepti pana ce contul va fi aprobat de cei de la Adesa.

Alte lucruri pe care trebuie sa le stii dupa ce ti-ai facut un cont pe adesa.eu sunt urmatoarele:

  • Fiecare oferta are valoare contractuala si nu o puteti anula
  • Vanzatorul va decide daca vehiculul poate fi cumparat de dumneavoastra
  • Dupa ce castigati o licitatie trebuie sa confirmati vehiculul in 24 de ore
  • Plata integrala a masinii se face in 48 de ore de la castigarea licitatiei si se va folosi in cont bancar inregistrat de compania dumneavoastra

Afla si cum poti verifica un BMW second hand in 10 pasi sau cum sa verifici valabilitatea asigurarii auto (RCA) online daca ai pierdut polita.

Cum sa licitezi pentru o masina second hand pe adesa.eu

Pentru a licita pentru o masina second hand pe site-ul adesa.eu, va trebui sa accesezi meniul „Auctions”, adica licitatii.

In partea stanga vei putea selecta locatiile unde se afla masini, iar mai jos ai posibilitatea de a selecta o licitatie dinamica, una la care poti cumpara masina in orice moment, licitatii oarbe (nimeni nu poate vedea oferta plasata), licitatii tinta (garantia ca veti primi autovehiculul pentru care licitati), dar si x-Time, unde aveti sansa sa plasati cea mai buna oferta si sa evitati persoanele care asteapta pana in ultimul moment pentru a cumpara o masina.

Atunci cand selectati locatia, veti vedea ca puteti cumpara masini ce provin din flote de companii sau de la dealeri auto. Mai puteti folosi un agent de licitare, care va va ajuta sa cumparati masina pe care o doriti.

De asemenea, asigurati-va ca verificati si sectiunea de daune, unde sunt inregistrate toate defectele masinii, cum ar fi zgarieturile, loviturile sau