Cum sa faci precomanda la noile console PlayStation 5 si Xbox Series X
Cum sa faci precomanda la noile console PlayStation 5 si Xbox Series X

Cum sa faci precomanda la noile console PlayStation 5 si Xbox Series X


Perioada vacantelor de iarna va aduce si noile console PlayStation 5 si Xbox Series X, asa ca gamerii abia asteapta sa se joace pe ele. Daca si tu esti unul dintre ei, afla cum sa faci precomanda la noile console PS 5 sau Xbox Series X. Ce trebuie sa faci si care este pretul acestora?

Ce noutati aduce PlayStation 5?

PlayStation 5 (PS5)
PlayStation 5 (PS5)

Sony a lansat noul PlayStation 5 anul acesta, cu toate ca pandemia de coronavirus a amanat un pic lucrurile. Designul noului model este unul futurist si ne duce la gandul ca aceasta consola a fost adusa din viitor.

Compania japoneza va oferi noul PS5 in doua versiuni, cu disk driver pentru cei ce inca vor jocuri pe suport Blu-ray sau Digital Edition, pentru cei ce vor o consola mai eleganta si mai subtire, care va functiona doar cu variante digitale ale jocurilor.

Indiferent de versiune, PlayStation 5 va oferi un procesor AMD Zen 2 cu 8 nuclee, ce va avea frecventa de 3.5 Ghz, dar si 16 GB de memorie RAM GDDR6. Consola va fi mult mai rapida decat PS4, asa ca nu are rost sa compari specificatiile. Iti spunem doar ca PS4 incarca 1 GB de date in 20 de secunde, iar noul PS5 poate sa incarce 5GB de date intr-o singura secunda.

Ce noutati aduce consola Xbox Series X?

Xbox Series X
Xbox Series X

Xbox Series X este noua generatie de console de la Microsoft, iar compania americana o va lansa in aceasta toamna, la timp pentru ca tu sa iti cumperi una cand vine vacanta de iarna.

Pe langa designul impresionant, insa nu la fel de radical ca cel al PlayStation 5, Xbox Series X pare similar cu un mic computer personal. Microsoft a decis sa adopte un design mai „cuminte”, adica cel cu care si-a obisnuit fanii.

Totusi, sa nu credeti ca nu este la fel de puternic precum PS5, pentru ca nu este asa. De fapt, Xbox Series X este si mai puternic, avand un procesor AMD Zen 2 cu 8 nuclee, cu frecventa de 3.8 GHz, dar si 16 GB de memorie RAM GDDR6.

Cum sa faci o precomanda si ce pret au noile console PlayStation 5 si Xbox Series 5?

Xbox Series X PS5
Xbox Series X PS5

Pentru cei care nu vor sa mai aiba rabdare ca produsul sa ajunga in magazine, sa il vada, sa il testeze si sa isi dea seama daca il vor cu adevarat, se poate face o precomanda, iar atunci cand consolele vor fi lansate ei vor fi printre primii care le vor primi.

Pretul pe care il va avea PlayStation 5 in Romania este de 499 euro sau 2.499 lei pentru versiunea Blu-ray.. Intr-adevar, PS5 va fi un pic mai scump decat generatia pe care o inlocuieste. Daca vrei sa faci o precomanda, atunci o poti face pe emag.ro chiar aici.

Xbox X Series este acum disponibil pentru precomanda, insa si il poti gasi pe amazon.com. Mai stim ca pretul este de $499 adica 2.055 lei. Precomenzile vor incepe pe 22 septembrie 2020!

Afla si cum sa faci o precomanda pentru iPhone 12 sau cum sa downloadezi jocuri PC de pe Steam.