Cum sa iti calculezi cifra destinului. Ce trebuie sa stii
Cum sa iti calculezi cifra destinului. Ce trebuie sa stii

Cum sa iti calculezi cifra destinului. Ce trebuie sa stii


Cum sa calculezi cifra destinului. Cifrele au o semnificatie aparte in viata noastra, iar primul care a vorbit despre numerologie a fost Pitagora, cel care ne-a complicat vietile in scoala. Daca intelegem semnificatia din spatele cifrelor din viata noastra putem gasi noi cai de evolutie. Cifra destinului este o astfel de povestea, care ofera informatii atat despre fiecare dintre noi, cat si despre ce il asteapta in viitor… cumva, care ii este menirea in aceasta lume.

Ce este cifra destinului

Ce este cifra destinului
Ce este cifra destinului

Cifra destinului este cel mai important numar din viata noastra pentru ca ofera informatii despre abilitatile cu care fiecare dintre noi a fost inzestrat la nastere. Este, cumva, singura constanta din viata noastra, pentru ca nu avem decat o data a nasterii, iar aceasta nu poate fi schimbata nicicum.

Astfel, ziua, luna si anul in care ne-am nascut aduc o serie de vibratii care influenteaza traseul pe care il vom urma in viata.

Nu este ceva ce putem influenta sau schimba, ci mai degraba ceva ce trebuie sa cunoastem, cu bune si cu rele, pentru a intelege cum am fost construiti.

Desigur, putem invata sa transformam aspectele negative in ceva pozitiv sau sa le recunoastem si sa le minimalizam impactul, folosind mai degraba caracteristicile pozitive care vin la pachet cu destinul fiecaruia dintre noi.

Cum sa iti calculezi cifra destinului

Cum sa iti calculezi cifra destinului
Cum sa iti calculezi cifra destinului

Incep prin a-ti spune ca nu e mare filosofie, deci nu ai niciun motiv sa te panichezi.

Daca vrei sa iti calculezi cifra destinului trebuie sa aduni toate cifrele din ziua, luna si anul nasterii tale. Daca la final vei obtine un numar de doua cifre, vei aduna aceste doua cifre astfel incat cifra destinului sa fie cuprinsa in intervalul 1-9.

Daca vei obtine un numar de doua cifre precum 11, 22 sau 33, nu iti vei mai continua calculele, deoarece acestea sunt considerate numere Maestru, adica numere de destin de sine statatoare, superioare din punct de vedere energetic.

Ce semnificatie au cifrele

Numerologie
Numerologie

Asa cum am spus, cifra destinului ofera cateva informatii despre cel care o detine si poate sa ii dea informatii legate de viitor, cel putin in linii mari…

Cifra 1 se refera la inspiratie, la o buna dezvoltare a creativitatii, dar si la entuziasm si motivatia de a realiza obiective marete. In general, aceste persoana sunt puternice la nivel emotional si trec cu bine pentru incercarile vietii. Sunt potrivite pentru posturi de conduce si sunt, cumva, lideri prin definitie. Cei cu cifra destinului 1 sunt persoane care fac tot ce le sta in putere pentru a-si realiza dorintele si sunt putin egoiste, incercand sa isi impuna punctul de vedere in toate situatiile.

Cifra 2 ii reprezinta pe oamenii de cuvant, cei care sunt sinceri, eficienti si foarte buni coordonatori intr-o echipa. Si aceste persoane au stofa de lider, dar sunt mai putin egoiste decat cele care au cifra de destin 1. Totodata, persoanele cu cifra destinului 2 sunt calme, impaciuitoare si care fac compromisuri pentru bunul mers la lucrurilor. Nu simt nevoia sa isi impuna punctul de vedere si sa ii domine pe cei din jurul lor.

Persoanele care au cifra destinului 3 ofera armonie, frumusete si au o profunda doprinta de a-si manifesta talentul artistic. Sunt oameni extrem de calzi, prietenosi, placuti, sinceri si extrem de sociabili. Sunt optimisti, vad partea plina a paharului si aceasta calitate ii ajuta sa depaseasca obstacolele care pot sa apara de-a lungul vietii. Totodata, cei care au cifra destinului 3 se bucura din plin de viata si o traiesc cumva boem, fara sa isi faca prea multe calcule si fara sa le pese prea mult de viitorul lor si de ce le poate aduce ziua de maine.

Cifra 4 este a persoanelor bine organizate, devitate si fidele. Sunt manageri foarte buni, si parteneri de viata de incredere. Nu isi fac foarte multi prieteni, insa cei pe care ii au alaturi sunt buni si sinceri. Totodata, sunt persoane de incredere, care isi realizeaza obiectivele cu incredere in fortele proprii si cu perseverenta.

Citeste si: Cum sa iti alegi bijuteriile in functie de zodie

Cifra 5 este a carismaticilor, a oamenilor veseli, care sunt de obicei inconjurati de alti oameni. In fapt, acolo unde vezi un om care aduna langa el grupuri mai mici sau mai mari, cel mai probabil vorbim despre cineva cu cifra destinului 5. Sunt destul de boemi si ei si nu prea ii intereseaza viitorul. Nu se simte bine in compania oamenilor prea seriosi sau prea pretentiosi. Profesional, isi gasesc locul in activitati care sa ii provoace intelectual si care sa le puna in valoare creativitatea. Analizeaza foarte repede situatiile care pe altii ii baga in ceata si, odata ce au gasit solutia potrivita, merg mai departe, in cautarea altei provocari.

Persoanele cu cifra destinului 6 sunt responsabile, dar si idealiste. Au o mare nevoie sa le fie de ajutor celor din jurul lor si, mai ales, persoanelor dragi. Sunt, cumva, un exemplu pentru cei din jur si reusesc sa se ataseze destul de repede de oameni. Sunt oameni foarte implicati in rezolvarea problemelor grele ale vietii, sunt intelepti, intelegatori si foarte echilibrati.

Cifra 7 aduce timiditate, iubire si multa pace. Sunt persoane cu o gandire extrem de profunda, care analizeaza si verifica informatia care vine catre ele si iau o decizie asumata, in baza propriei ratiuni. Sunt foarte intelepte, spirituale, dar si rationale.

Persoanele cu cifra destinului 8 isi fac planuri pe termen lung, sunt tenace si nu le va sta nimic in calea catre realizarea acestor planuri. Sunt persoane extrem de competitive, isi gestioneaza bine resursele si stiu cum, cand si cat sa profite de oportunitatile care li se ivesc. Sunt persoane perseverente si extrem de pragmatice.

Cifra destinului 9 este caracterizata de compasiune, omenie, onestitate, incredere si sensibilitate. Sunt oamenii care pun la suflet tot ce li se intampla si care sunt foarte responsabile. Profesional vor alege domeniul juridic, spiritual, al educatiei sau al sanatatii, unde pot performa cu succes.

Mergem mai departe cu numerele Maestru 11, 22 si 33.

Numarul 11 le revine celor cu o gandire profunda, care sunt inventivi si care, pe de alta parte, vor sa descopere secretele Universului. Sunt persoane care pot deveni foarte usor mentori in domeniile lor de interes. Au incredere in oameni, chiar daca sunt dezamagiti, si vor actiona pentru binele umanitatii.

Numarul 22 inseamna suprematie si este unul dintre cele mai puternice numere ale destinului. Oamenii care au acest numar de destin sunt printre cei mai puternici si isi pot indeplini dorintele, depinde numai de ei ce isi propun sa faca. Daca au putin noroc si se pot cizela prin educatie, atunci chiar pot contribui la schimbarea lumii in care traiesc. Trebuie doar sa gaseasca echilibrul perfect intre pragmatism si idealism, doua aspecte care ii caracterizeaza.

In fine, numarul 33 este caracterizat prin bunatate, compasiune si bunavointa. Persoanele care au acest numar de destin au aceste caracteristici de personalitate extrem de accentuate. De fapt, pare ireal ce le pot oferi acesti oameni semenilor lor. Sunt extrem de disponibili in fata acestora, se sacrifica pentru cei din jurul lor si fac tot posibilul ca acestora sa le fie bine.