Deblocare carucior supermarket. Cum sa o faci fara o moneda
Deblocare carucior supermarket. Cum sa o faci fara o moneda

Deblocare carucior supermarket. Cum sa o faci fara o moneda


Deblocare carucior supermarket. Cum sa deblochezi un cos de cumparaturi fara moneda. Probabil si tu ai patit macar o data sa mergi la supermarket si, de abia cand ai vrut sa iei cos pentru provizii, sa constati ca nu ai nicio moneda potrivita sau jeton. Problema se poate rezolva extrem de repede cu ajutorul unor trucuri la care, probabil, nu te-ai fi gandit niciodata.

Nu este nevoie de vreo tehnica deosebita, ci doar sa te folosesti de lucrurile pe care le ai la indemana. Tine minte ca un lucru poate deveni cu totul atceva daca iesi din zona ta de confort si ii dai o alta valoare.

Deblocare carucior supermarket. Cum sa o faci fara o moneda – Cuprins:

Deblocare carucior supermarket. Cum sa faci cumparaturi cu inventivitate

Deblocare carucior supermarket
Deblocare carucior supermarket

Imaginatia oamenilor nu are limite atunci cand apare o problema noua in viata noastra. Frumusetea este ca acum solutiile sunt impartasite rapid si ne fac viata mai usoara.

Asa se intampla si in cazul in care nu avem monede sau jetoane pentru a debloca un cos de cumparaturi. Oamenii si-au pus mintea la contributie si au gasit solutii alternative care sa ajute la deblocarea caruciorului in mai putin de cateva secunde cu lucruri pe care le-au avut la indemana. Este atat de simplu, incat trebuie sa incerci si tu data viitoare.

Solutii alternative. In secolul vitezei, suntem mereu pe graba si facem totul cat mai repede posibil. De multe ori asa se intampla si cand facem aprovizionarea cu alimente: o facem pe graba. De aceea, pot exista momente neplacute cand ne trezim ca nu avem monede pentru a debloca un cos de cumparaturi.

Daca si tu ai trecut printr-o astfel de situatie, trebuie sa stii ca exista metode alternative pentru a rezolva problema rapid. Le poti numi trucuri, dar sunt mai degraba idei geniale la care probabil, tot din graba, nu te-ai gandit pana acum.

Una dintre solutiile la care poti apela, pentru a debloca cosul de cumparaturi fara moneda, este sa folosesti un card de fidelitate pe care nu-l mai utilizezi (este expirat). Cel mai probabil ai in portofel asa ceva si acum iti va deveni cu adevarat util. Tot ce ai de facut este sa indoi cardul aproximativ 2.5 centimetri. Repeta miscarea pana se rupe. In acest moment se poate introduce in orificiul pentru fise si vei observa ca l-ai deblocat.

Moneda pentru deblocarea caruciorului
Moneda pentru deblocarea caruciorului

In cazul in care nu ai asa ceva in portofel, atunci mai ai si alte solutii, la fel de eficiente si rapide. Printre ele se numara si cheile pe care le ai asupra ta. Sigur ai printre ele si una rotunda, simpla. Acestea au aceeasi dimensiune ca si moneda de 50 de bani pe care o folosesti in mod obisnuit la deblocarea cosului.

Trebuie sa o scoti de pe inel, sa  introduci in fanta pentru fise partea rotunda a cheii si imediat il vei debloca. Nu uita sa o recuperezi dupa ce ai deblocat cosul pentru a nu te trezi ca ai nevoie sa gasesti metode alternative si pentru a deschide o usa pentru care tocmai nu mai ai cheie.

Odata deblocat cosul, nu e bine sa lasi cheia in fanta. Trage mai tare de cheie si se va elibera. Cosul de cumparaturi ramane liber, fara cheia in el.

Exista si o a treia varianta pentru a debloca un carucior fara fise. Poti face asta si cu ajutorul unui breloc de plastic. Daca ai unul rotund, de marimea fisei, atunci tocmai ai gasit o metoda eficienta pentru a prelua cosul de cumparaturi.

Citeste si: Cum sa cureti o tigaie arsa fara sa o deteriorezi

Daca nu ai moneda de 50 de bani, dar ai una de 50 de centi, sa stii ca o poti folosi la fel de bine. Infinge moneda in fanta si impinge-o pentru a desprinde carutul din rand..

Achizitioneaza-ti un breloc potrivit ca marime pe care sa-l tii in permanenta in portofel, in unul dintre buzunarasele pe care nu il folosesti niciodata. Asa elimini riscul de a-l pierde si brelocul va putea fi folosit de fiecare data cand nu ai o moneda de 50 de bani.  Nu este un produs scump, plus ca acest lucru te va face mai ordonat si organizat.

La fel de bine, poti pastra o moneda de 50 de bani intr-un loc separat de toti ceilalti bani si pe care o vei folosi doar atunci cand ai nevoie sa deblochezi un carucior de cumparaturi.

Daca niciuna dintre metodele prezentate nu iti sunt de ajutor, iti ramane, totusi, varianta cu moneda. Oricare supermarket are la intrare un spatiu numit Relatii clienti. Aici, o angajata te va ajuta sa schimbi bani pentru a face rost de moneda necesara sau, si mai usor, pot folosi un cos de mana, de plastic, de mici dimensiuni pe care il iei fara moneda. Va trebui totusi sa ai grija la cantitatea produselor cumparate pentru ca nu este extrem de spatios. Vei putea cumpara numai strictul necesar.