Cum sa utilizezi uscatorul de par altfel decat ai facut-o pana acum
Cum sa utilizezi uscatorul de par altfel decat ai facut-o pana acum

Cum sa utilizezi uscatorul de par altfel decat ai facut-o pana acum


Cum sa utilizezi uscatorul de par altfel decat ai facut-o pana acum si la ce mai poate fi folosit in casa ta. Iata ce nu stiai ca mai poti face cu acesta!

Cum sa utilizezi uscatorul de par altfel decat ai facut-o pana acum – Cuprins:

Cum sa utilizezi uscatorul de par

Cum sa utilizezi uscatorul de par
Cum sa utilizezi uscatorul de par

Cum sa utilizezi uscatorul de par. Desigur, majoritatea dintre noi avem asa ceva in casa, mai ales doamnele care vor sa aiba grija de podoaba capilara. Insa, trebuie sa stii ca acest uscator de par poate avea si alte utilizari, iata ce mai trebuie sa stii!

In primul rand, ar trebui sa stii ca foenul este util atunci cand vrei sa largesti o pereche de pantofi de piele. Daca iti sunt mici, incalta pantofii folosind si o pereche mai groasa de ciorapi, iar apoi poti utiliza foenul pentru a directiona aerul cald in zona calcaiului. Dupa aceea, fa cativa pasi prin casa si vei observa ca se vor largi destul de repede.

In cazul in care vrei sa iti faci unghiile si nu crezi ca vei fi gata la timp, uscatorul de par iti poate veni in ajutor. Dupa ce ti-ai facut unghiile, foloseste foenul pentru a le usca rapid si pentru a grabi pregatirea.

Foenul poate fi util si atunci cand vrei sa cureti tastatura laptopului sau a calculatorului de praf. Desigur, inainte de toate ar trebui sa te asiguri ca folosesti doar aerul rece si nu pe cel cald, pentru a nu deforma tastele.

Foen
Foen

Totodata, poti folosi uscatorul de par si pentru a scapa de cutele hainelor. Trebuie doar sa umezesti zona afectata de cute folosind putina apa si un pulverizator, iar apoi sa folosesti foenul pentru a rezolva problema.

Etichetele pot fi dezlipite foarte usor daca folosesti aerul cald de la un foen. Daca, spre exemplu, tocmai ai cumparat un cadou pentru cineva si nu poti sa scoti eticheta, foenul poate fi solutia pentru ca va usca adezivul acesteia.

Citeste si: Cum sa usuci rapid hainele. 4 trucuri ce iti vor fi de folos

Foenul poate fi o solutie si atunci cand vrei sa cureti ceara cazuta de la o lumanare. Odata incalzita, ceara se curata extrem de usor, mai ales de pe mobila de lemn, ceea ce inseamna ca vei rezolva problema numaidecat.

Daca ai copii si acestia s-au jucat cu creioanele colorate pe pereti, afla ca poti utiliza uscatorul de par pentru a curata acele urme. Foloseste foenul pentru a incalzi urmele de creion, iar apoi utilizand un burete si putina apa cu detergent lichid de vase freaca suprafata murdara. Poti utiliza uscatorul si atunci cand vrei sa grabesti uscarea peretelui.

La final, iti mai spunem ca poti utiliza uscatorul de par si pentru a iti usca perechea favorita de adidasi. Daca ai calcat intr-o balta sau pur si simplu i-ai spalat si vrei sa grabesti procesul de uscare, foenul poate fi solutia rapida pentru a ii purta mai repede.