Cum sa folosesti dizolvantul de unghii. Ce alte utilizari mai are
Cum sa folosesti dizolvantul de unghii. Ce alte utilizari mai are

Cum sa folosesti dizolvantul de unghii. Ce alte utilizari mai are


Cum sa folosesti dizolvantul de unghii. Ce alte utilizari mai are si care sunt cele mai bune metode pentru a il folosi. Ce trebuie sa stii inainte de a utiliza aceasta solutie.

Cum sa folosesti dizolvantul de unghii. Ce alte utilizari mai are – Cuprins:

Cum sa folosesti dizolvantul de unghii

Cum sa folosesti dizolvantul de unghii
Cum sa folosesti dizolvantul de unghii

Cu toate ca dizolvantul de unghii este utilizat doar pentru a curata oja de pe unghiile doamnelor, trebuie sa stii ca aceasta solutie poate fi folosita si in alte scopuri. Iata la ce mai poate fi folosita.

Ei bine, trebuie sa stii ca dizolvantul pentru lac de unghii poate fi folosit pentru a curata diverse suprafete. Astfel, solutia poate fi folosita pentru a sterge urmele de pantofi de pe gresie sau beton, insa mare atentie sa nu o folosesti pe parchet!

Totodata, dizolvantul poate fi folosit pentru a curata urmele lipicioase care raman atunci cand dezlipesti o eticheta. Desigur, ar fi bine sa nu o folosesti pe lemn!

Chiar daca pare greu de crezut, dizolvantul de unghii poate fi folosit pentru a curata pantofii de piele. Pune putin dizolvant pe o carpa curata si poti indeparta posibilele urme de murdarie de pe suprafata pantofilor. Mai mult, dizolvantul ii va face luciosi!

In cazul in care ai folosit super glue, cu siguranta ai ramas si cu cateva urme pe maini. Ei bine, dizolvantul de unghii poate fi folosit pentru a curata acele reziduuri. Pune putina solutie pe maini si o sa vezi cat de repede se va curata acel superlipici.

Adidasi lipiti cu super glue
Adidasi lipiti cu super glue

Urmele de marker permanent pot fi indepartate cu succes daca vei folosi dizolvant de unghii. Ai nevoie de un disc demachiant sau de o bucata de vata, pe care sa pui putina solutie si sa freci suprafata murdara. O sa vezi ca petele se vor curata numaidecat.

Stim cu totii ca dupa ce ai renovat apartamentul, ai mari batai de cap atunci cand faci curatenia generala. La capitolul curatarea geamurilor trebuie sa stii ca poti curata urmele de vopsea de pe geamuri folosind dizolvantul pentru lac de unghii.

Citeste si: Curatare super glue. Cum se curata de pe maini, plastic, haine, metal sau sticla

Doamnele trebuie sa stie ca periile pentru machiaj si alte ustensile de infrumusetare pot fi curatate foarte usor folisind dizolvantul de unghii. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti o bucata de vata imbibata in dizolvant, iar apoi sa stergi peria. La final, clateste cu apa si sapun, iar apoi lasa peria la uscat pe un prosop curat.

Si petele de cerneala se pot curata foarte bine folosind acetona. Amesteca 1 parte dizolvat cu 2 parti apa, iar apoi aplica solutia pe diverse haine patate si acestea se vor curata numaidecat.

Tastatura laptopului sau a computerului tau poate fi una dintre cele mai murdare suprafete. Ei bine, acest lucru se rezolva foarte usor daca inmoi o bucata de vata in dizolvant de unghii, iar apoi stergi tastele.