Cum sa folosesti ata dentara altfel decat te-ai fi gandit
Cum sa folosesti ata dentara altfel decat te-ai fi gandit

Cum sa folosesti ata dentara altfel decat te-ai fi gandit


Cum sa folosesti ata dentara altfel decat te-ai fi gandit. La ce mai poate fi utilizata si de ce este o idee buna sa ai tot timpul asa ceva la tine in casa. Ce trebuie sa stii si tu!

Cum sa folosesti ata dentara altfel decat te-ai fi gandit – Cuprins:

Cum sa folosesti ata dentara

Cum sa folosesti ata dentara
Cum sa folosesti ata dentara

In cazul in care nu stiai, ata dentara poate fi utilizata si in alte scopuri, asa ca este o idee buna sa ai asa ceva in casa ta. In primul rand, poate fi utilizata pentru a agata tablourile. Ata dentara este indeajuns de rezistenta si durabila, asa ca poate fi utilizata cu succes in locul atei obisnuite.

Totodata, poti utiliza ata dentara pentru a scoate un inel de pe deget. Se intampla de multe ori ca inelele sa nu mai iasa de pe degete, asa ca poti folosi ata pe sub inel pentru a trage de acesta in sus si pentru a aluneca de pe deget.

Daca obisnuiesti sa faci bratari sau coliere la tine acasa, ar trebui sa stii ca ata dentara este solutia ideala pentru aceasta operatiune. Ata este ieftina is rezistenta, asa ca o poti utiliza cu succes.

Mai poti folosi ata dentara si pentru a face diverse ornamente pentru Craciun. Pur si simplu poti agata globurile de o ata dentara, iar apoi sa le agati prin casa.

Nasture cusut
Nasture cusut

Mai poti utiliza ata dentara pentru a coase diverse lucruri. Pentru ca este mult mai rezistenta fata de ata obisnuita, ata dentara este solutia ideala pentru a coase nasturi sau chiar o geanta care s-a rupt.

In cazul in care nu stiai, mai poti folosi ata dentara pentru a taia un tort. Totusi, este indicat sa folosesti ata dentara fara aroma, pentru ca in caz contrar tortul va avea un gust… mentolat!

Chiar si in gradina, ata dentara este un aliat de nadejde. Datorita rezistentei, ata poate fi folosita pentru a lega plantele, asa ca data viitoare cand vrei sa legi rosiile poti utiliza aceasta alternativa.

Citeste si: Cum sa folosesti apa de gura. Modalitati surprinzatoare

Mai poti utiliza ata dentara pentru a dezlipi pozele dintr-un album foto. De multe ori se intampla ca acestea sa se lipeasca intre ele, asa ca folosind ata le poti dezlipi fara sa le rupi.

De asemenea, mai poti folosi ata dentara atunci cand trebuie sa tai coca sau cand faci o rulada pe care trebuie sa o bagi la cuptor. Ata te va ajuta in cazul in care nu ai nicio alta alternativa.

La final, iti mai spunem ca poti folosi ata dentara pentru a curata spatii mici la care nu ai acces. De exemplu, poti folosi ata dentara pentru a curata tastatura calculatorului de acasa sau orice alt gadget.