Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie
Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie

Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie


Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie. Afla ce ingrediente poti folosi pentru a te asigura ca nu mai ai probleme cu gandacii de bucatarie. Iata ce capcane poti face si cat de simplu este!

Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie – Cuprins:

Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie, cu ingrediente naturale

Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie
Cum sa faci o capcana pentru gandaci de bucatarie

Dupa cum bine stim, este destul de greu sa gasesti o capcana buna pentru gandaci de bucatarie, asa ca daca si tu ai avut aceasta problema o sa iti explicam ce trebuie sa faci pentru a scapa definitiv de acestia. Nimanui nu-i place o bucatarie infestata, asa ca ar fi bine sa stii ce sa faci!

Desigur, poti angaja persoane autorizate sau poti cumpara produse scumpe din comert, insa va fi nevoie de mai multe tratamente, asa ca asta inseamna bani mai mult. Si cum noua ne plac economiile, am decis sa iti aratam calea mai ieftina.

Marea problema cu gandacii de bucatarie este ca aceste insecte se inmultesc foarte repede, iar femelele pot depune pana la 36 de oua, ceea ce inseamna ca problema ta se va inmulti destul de repede.

Cea mai buna metoda este sa elimini acesti gandaci inainte ca acestia sa se inmulteasca, iar asta inseamna sa folosesti o capcana pentru a elimina problema de la radacina. Drept urmare, ai nevoie ca gandacii sa duca inapoi in cuibul lor, pentru ca problema sa dispara de tot.

Diatomita
Diatomita

Una dintre solutiile pe care ti-o recomandam pentru a face o capcana pentru gandaci de bucatarie, este sa folosesti pamantul de diatomee sau diatomita. Acesta este un produs natural, iar asta inseamna ca e sigur pentru a fi utilizat in casa si in jurul familiei.

Aceasta pudra de culoare alba este cunoscuta datorita proprietatilor sale abrazive, iar asta este de ajutor in lupta cu gandacii. Diatomita se pune in locurile pe unde ai vazut gandaci si este foarte folositoare pentru ca taie corpul gandacilor atunci cand acestia circula nestingheriti. Dupa ce gandacii se taie, diatomita va absoarbe apa din corpul acestora si vor muri deshidratati la scurt timp.

Acidul boric este folosit ca si insecticid inca din anul 1948, iar partea buna este ca nu e periculos deloc pentru oameni. Pentru a omora gandacii ai nevoie de 3 lingurite de acid boric amestecate cu 3 lingurite de zahar si 3 lingurite de apa. Asadar, poti folosi acidul boric pentru a face o capcana pentru gandaci de bucatarie.

Citeste si: Cum sa scapi de gandaci puturosi si ce tratamente sa aplici

Amesteca aceste ingrediente foarte bine, pana ce o sa obtii o pasta, iar apoi aplica acest amestec in zonele unde ai observat gandacii. Atunci cand gandacii de bucatarie trec prin locurile unde ai pus pasta, aceasta se va lipi de corpul lor si vor incerca sa se curete.

Drept urmare, vor ingera aceasta pasta, iar acidul boric le va afecta sistemul nervos si digestiv. Pasta va elimina gandacii in cel mult 2 saptamani, insa daca problema continua iti sugeram sa o mai aplici o data.

Si bicarbonatul de sodiu este folositor, mai ales in bucatarie. Pentru a elimina gandacii va fi nevoie sa faci o pasta exact cum ai procedat cu acidul boric, adica 3 lingurite de bicarbonat de sodiu, 3 lingurite de zahar si 3 lingurite de apa.

Pune pasta prin locurile greu accesibile pe unde stii ca se ascund gandacii. Bicarbonatul de sodiu va otravi gandacii, insa nu imediat, ceea ce inseamna ca acestia vor duce otrava in cuiburi si vor omora si ceilalti gandaci.