Cum sa iti dai seama că nu mai esti iubita de partener. 5 trasaturi care il dau de gol
Cum sa iti dai seama că nu mai esti iubita de partener. 5 trasaturi care il dau de gol

Cum sa iti dai seama ca nu mai esti iubita de partener. 5 trasaturi care il dau de gol


Nu de multe ori auzim de cupluri care s-au despartit dupa o lunga perioada de casatorie ori dupa ce au stat impreuna foarte mult timp. Nu este un capat de lume, insa ar trebui sa stii cum sa iti dai seama ca nu mai esti iubit de partener. 5 trasaturi care il dau de gol!

Cum sa iti dai seama ca nu mai esti iubita de partener. 5 trasaturi care il dau de gol – Cuprins:

Cum sa scapi de o relatie pe care nu o mai vrei

Nimic nu e mai rau decat sa stai intr-o relatie cu un om pe care nu il mai placi si cu care nu mai vrei sa stai sub nicio forma. Stim ca este foarte usor de spus si greu de pus in practiva, insa daca iti doresti cu adevarat faci pasul important.

In primul rand, intelege ca nu se poate peste noapte, asa ca nu grabi lucrurile si incearca sa nu il ranesti pe celalalt atat de tare. Pana la urma, nu are nicio vina, doar ca lucrurile trebuie discutate la modul foarte clar.

Planifica-ti cum sa ii spui ca totul s-a terminat si fa-o! Nu mai amana niciun minut, pentru ca nu are rost, nu maia veti niciun viitor impreuna! Nu trebuie sa dai explicatii in exces, spune-i pe scurt, pentru ca daca ati ajuns in acest punct, lucrurile s-au terminat demult intre voi!

Daca nu stati impreuna, ar fi bine sa va intalniti intr-un loc public, nu vrei sa ai aceasta discutie in locuita ta, pentru ca va fi destul de greu. Nu uita, nu e ok sa te arunci direct in alta relatie! Acorda-ti timp pentru a te vindeca, pentru ca doar asa te vei bucura de urmatoarea persoana care intra in viata ta.

Afla si cum sa divortezi la notar sau cum sa afli semnificatia orelor fixe si ce inseamna acestea cand te uiti la ele!

Cum sa iti dai seama ca partenerul tau nu te mai iubeste

In orice cuplu poate sa apara o astfel de problema, asa ca nu ar fi rau sa stii care sunt cele 5 trasaturi care il dau de gol pe partenerul tau si iti arata ca acesta nu te mai iubeste.

Prima este legata de subiectele negative, pentru ca partenerul vrea sa te impinga spre aminitiri care sa te incarce cu emotii negative. Acesta vrea sa te tina sub un stres continuu si vorbeste cu tine doar despre subiecte negative. Mai mult, utilizand aceasta metoda, partenerul tau te va face sa stai la distanta fata de el si totusi, se va arata extrem de nedumerit de comportamentul tau.

Zambetul fals este si el o trasatura care iti da de gol partenerul, iar ochii ii sunt reci in timp ce expresia fetei nu se va potrivi deloc cu cuvintele pe care le rosteste. Te va felicita pentru orice, insa iti vei da seama ca vorbele nu sunt rostite cu drag.

Critica distructiva este si ea pe lista noastra, iar atunci cand nu te mai iubeste, partenerul te va vedea ca pe o persoana slaba si inutila. Te va critica din orice, nu conteaza cat de important este pentru tine.

O alta trasatura este legata de glumelele la adresa ta. O persoana care te iubeste nu va rade niciodata de tine, insa atunci cand o va face, ar trebui sa-ti pui un semn de intrebare.

Complementele ascunse reprezinta un alt semn ca partenerul nu te mai iubeste. Cu toate ca pare ca te lauda, partenerul tau iti subliniaza neajunsurile.

Dupa cum vezi, sunt destule semne prin care iti poti da seama ca partenerul nu te mai iubeste. Incearca sa intelegi si sa nu acumulezi frustrati. Viata merge mai departe si poti gasi oricand pe altcineva, indiferent de varsta!