Cum sa faci ratie pe Filelist si sa nu ai niciodata probleme cu adminii site-ului
Cum sa faci ratie pe Filelist si sa nu ai niciodata probleme cu adminii site-ului

Cum sa faci ratie pe Filelist si sa nu ai niciodata probleme cu adminii site-ului


Pasionatii de filme stiu sigur ce este ratia pe Filelist si de ce este importanta atunci cand downloadezi ultimele torente. Drept urmare, pentru a descarca rapid filmele sau ultimele programe aparute, trebuie sa stii cum sa faci ratie pe Filelist si sa nu ai probleme cu adminii site-ului.

Cum sa faci ratie pe Filelist si sa nu ai niciodata probleme cu adminii site-ului – Cuprins:

Ce este Filelist si ce reprezinta ratia (upload)

Pentru cei ce inca nu stiu, Filelist reprezinta cel mai mare tracked din Romania, dar si unele dintre cele mai cunoscute din lume. Bineinteles, nu incurajam sub nicio forma pirateria, asa ca ne referim doar la acele materiale care nu se mai afla sub incidenta drepturilor de autor sau companiile care le-au creat permit folosirea acestora fara costuri.

Totusi, marea problema cu care se confrunta cei ce utilizeaza Filelist este ratia, adica acel raport dintre download si upload. Daca downloadezi prea mult continut de pe Filelist, insa nu uploadezi nimic sau uploadezi foarte putin, atunci vei avea probleme cu adminii site-ului si acestia iti vor inchide contul.

La o simpla cautare o sa gasiti o multime de tehnici despre cum sa faceti ratie (upload) pe Filelist, dar aceste metode nu sunt chiar legale sau nu respecta regulamentul platformei. Pe scurt, daca le vei incerca, te vei trezi cu contul inchis.

Primul pas de a reusi sa uploadezi mai mult continut decat sa descarci, este sa accesezi un torrent inca din primele secunde de cand acesta a aparut. Bineinteles, nu poti sta tot timpul pe platforma, asa ca acesta este un dezavantaj.

Noile fisiere atrag userii, asa ca sfatul nostru este sa ocolesti torentele vechi care nu mai sunt chiar atat de populare. Totodata, iti trebuie si o conexiune buna la internet. Daca nu stii ce viteza are conexiunea ta, trebuie sa inveti cum sa testezi acest lucru. Afla si cum sa rezolvi o conexiune slaba la internet.

Daca ai ales fisierele noi, ai grija ca aceastea sa nu fie chiar atat de mari. Userii vor fi atrasi de fisierele de dimensiuni mai mici, pentru ca le vor descarca mult mai repede. Uploadul de fisiere mari iti vor mari ratia mult mai repede.

Evita fisierele fara niciun „leecher”, pentru ca acest lucru nu iti va creste ratia, pentru ca nimeni nu va descarca fisierul de la tine. Asigura-te ca verifici numarul de „leechers” inainte sa descarci un fisier.

Dupa ce ai descarcat un torrent, asigura-te ca nu stergi sau muti acel fisier, pentru a continua sa il uploadezi. Copiaza fisierele in alta locatie de pe computerul tau, dar lasa fisierele originala in locul unde s-au descarcat.