Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna cand visezi un cal
Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna cand visezi un cal

Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna cand visezi un cal


Animalele care apar in vise sunt foarte importanta, asa ca nu strica sa stii ce simbolizeaza acestea atunci cand le visezi. Afla ce inseamna atunci cand visezi un cal si cum ar trebui sa interpretezi aceste vise.

Cum sa interpretezi visele. Ce inseamna cand visezi un cal – Cuprins:

Ce semnificatie are calul in vis?

Ei bine, daca visezi un cal nu este un lucru rau, pentru ca acest animal este legat de aspecte ale personalitatii noastre. Daca visezi un cal, acest lucru tine de sexualitate, putere, candoare si dorinta.

Totusi, pentru a putea interpreta visul tau, este necesar sa tii minte toate detaliile legate de animalul visat, cum ar fi statura, culoare, dar si temperatmentul acestuia.

Exista o stransa legatura intre ceea ce visam si ce se intampla in viata noastra de zi cu zi, asa ca nu este o surpriza ca aceste animale apar in visele noastre. Iata ce terbuie sa stii atunci cand visezi un cal alb, un cal negru sau un cal care alearga in galop.

De asemenea, te-ar mai interesa sa stii si ce inseamna atunci cand visezi un sarpe sau ce inseamna atunci cand visezi ca esti inconjurata de flori.

Ce inseamna atunci cand visezi un cal?

Calul negru care apare in vis iti arata ca este atras de o femeie autoritara, insa este posibil ca sentimentele pe care le ai pentru aceasta sa nu fie de ambele parti. Animalul poate anunta o veste buna sau mai putin placuta, dar care te ia prin surprindere.

Calul alb semnifica puritatea si frumusetea, iar aparitia lui in vis anunta aparitia unei persoane care vine cu inima deschisa si cu ganduri curate. Daca o femeie viseaza un cal alb ea urmeaza sa fie ceruta in casatorie sau sa se indragosteasca de un barbat cu care va avea o relatie de lunga durata.

Un cal maro anunta sosirea unei persoane influente care va avea un rol important in viata ta si alaturi de care vei evolua pe plan profesional. Daca esti calare pe un cal maro, vei avea succes pe plan financiar, iar aparitia admiratorilor este si ea asteptata.

Calul hranit arata ca iei in considerare adoptia unui copil, iar in cazul in care tesali calul inseamna ca ai o problema care nu iti da pace. Calul maro anunta si o perioada mai putin benefica pentru tine, cu multe griji.

Atunci and visezi un cal alergand, acest lucru semnifica faptul ca ai un tel si este foarte concentrat asupra lui. Vrei sa lupti pentru a reusi, iar calul care alearga in visul tau iti arata ca nimic nu te poate opri si ca este capabil sa obtii victoria chiar daca asta inseamna sa lupti cu toate puterile.

Totusi, un cal care alearga semnifica victoria si dorinta de a explora noi orizonturi, de a cunoaste persoane noi si de a porni intr-o noua aventura din viata ta.

Un cal care alearga in galop semnifica faptul ca urmeaza sa te muti intr-o casa noua, iar daca te visezi calare cand acesta alearga in galop inseamna ca esti independent, pe picioarele tale si esti capabil sa tii totul sub control.

Mai multi cai care alearga semnifica o poveste de dragoste agitata, in care ai investit sentimente puternice. Daca visezi cai care pasc linistiti, inseamna ca vei avea o viata frumoasa si lipsita de griji, la fel ca in casnicie.

Un cal vandut semnifica plecarea intr-o calatorie de interes de serviciu sau o expeditie, iar lovirea acestuia cu biciul semnifica bani sau o marire se salariu.


Daca te afli calare prin padure, este preocupat de a invata lucruri noi, iar daca descaleci de pe un cal inseamna ca jumatatea ta te inseala. Calul schiopatand semnifica pierderea cuiva drag, iar un cal cu coama lunga arata ca esti increzator in tine.

Caii in grajd reprezinta bunastarea in casa si familie, iar daca te visezi potcovind un cal atunci este posibil sa te imbolnavesti si sa te tratezi de o boala grea.

Calul slab anunta probleme de ordin financiar, iar calul lovit semnifica faptul ca o sa dea norocul peste tine. Calul nechezand anunta o casatorie cu o persoana extrem de orgolioasa!