Cum sa fentezi un test poligraf. 5 modalitati de a-ti controla emotiile
Cum sa fentezi un test poligraf. 5 modalitati de a-ti controla emotiile

Cum sa fentezi un test poligraf. 5 modalitati de a-ti controla emotiile


Cu toate ca pare greu de crezut, testul poligraf poate fi pacalit si chiar exista cateva metode explicate de fosti agenti ai serviciilor secrete. Iata 5 metode prin care poti sa fentezi un test poligraf si cum poti sa iti controlezi emotiile.

Cum sa fentezi un test poligraf. 5 modalitati de a-ti controla emotiile – Cuprins:

Ce este un poligraf (detector de minciuni)?

Pentru cei ce nu stiu, poligraful sau detectorul de minciuni, este un dispozitiv care poate masura si inregistra un numar de parametri fiziologici ai unei persoane, precum tensiunea arteriala, puls, respiratie sau condictivitatea pielii.

Conform specialistilor, aceste masuratori arata ca persoana care se afla la detectorul de minciuni are o stare de anxietate, pentru ca spune o minciuna. Totusi, daca persoana in cauza manifesta starile de anxietate din alte motive, atunci masurataoarea duce la rezultate neconcludente.

Poligraful a fost prima data folosit de politia din Orasul Berkeley, California, dupa ce medicul John A. Larson a construit un dispozitiv complex care masura presiunea sanguina, dar si reactia conductivitatii electrice a pielii.

Totusi, originile poligrafului dateaza din anul 1913, atunci cand William Moulton Marston, un student la psihologie al Universitatii Harvard, a utilizat valoarea presiunii sistolice pentru a detecta minciunile.

Afla si ce inseamna atunci cand visezi ca tragi cu pistolul sau cum poti sa scapi de sughit!

5 metode de a pacali un test poligraf

Ei bine, exista metode de a pacali un poligraf sau detector de minciuni, iar acestea au fost facute publice de fosti agenti ale serviciilor secrete, care acum s-au retras. Iata cum reuseau acestia sa pacaleasca testele poligraf.

Ce trebuie sa intelegi este faptul ca pentru a identifica un mincinos, expertii pun intrebari la care raspunsurile sunt evidente, tocmai pentru a vedea cum reactioneaza corpul tau cand spune adevarul (de ex.: Ai mancat aseara o marmota cu carnati? Raspunsul e clar NU). Atunci cand stii clar ca nu ai facut acest lucru, organismul tau este relaxat. Cand vei spune o minciuna, acele vor indica minciuna, pentru ca vei fi agitat.

Prima metoda de a pacali testul poligraf este sa iti musti limba cat poti de tare atunci cand spui adevarul dar si o minciuna. Facand acest lucru, vei declansa si alte reactii in corpul tau, asa ca acele poligrafului vor fi date peste cap. Va fi greu ca cei ce se ocupa de test sa isi dea seama ca spui o minciuna.

O alta metoda de a pacali testul poligraf este sa te gandesti la o atmosfera calma, atunci cand spui o minciuna. De exemplu, sa te gandesti la o seara de vara cand savurezi o bere rece sau orice alta cale de a te relaxa.

Un alt mod de a pacali detectorul de minciuni este sa faci in minte calcule matematice sau sa te gandesti la lucruri care te entuziasmeaza. Facand aceste lucruri, poti pacali testul poligraf!

Dough Williams, un expert certificat in teste de detectare a minciunii, a ajuns la concluzia ca acestea pot fi pacalite destul de usor daca iti poti controla respiratia. De asemenea, va trebui sa iti poti umfla si strange musculatura sfincterului anal atunci cand esti supus testului. Aceste trucuri, te poti ajuta sa fentezi testul poligraf.

O metoda care a fost prezentata si in filmul Ocean’s Eleven, este sa apesi un obiect ascutit care se afla in pantoful tau, de exemplu o piuneza. Durerea cauzata de intepatura va cauza reactii ale corpului care va reactiona, iar raspunsurile tale vor arata la fel, chiar daca spui adevarul sau minciuna.