Zgarieturi pe masina. Cum sa le indepartezi si care este cea mai buna solutie
Zgarieturi pe masina. Cum sa le indepartezi si care este cea mai buna solutie

Zgarieturi pe masina. Cum sa le indepartezi si care este cea mai buna solutie


Zgarieturi pe masina. Cum sa le indepartezi si care este cea mai buna solutie pe care o poti utiliza la tine acasa. Nu trebuie sa fii expert, doar sa folosesti anumite produse. Iata cum sa procedezi!

Zgarieturi pe masina. Cum sa le indepartezi si care este cea mai buna solutie – Cuprins:

Zgarieturi pe masina. Cum sa le scoti si ce sa folosesti

Zgarieturi pe masina
Zgarieturi pe masina

Cu toate ca pare greu de crezut, poti sa indepartezi niste zgarieturi de pe masina folosind banala pasta de dinti. Desigur, vorbim despre zgarieturile nu foarte adanci, pe care abia le simti atunci cand dai cu unghiile pe suprafata masinii.

In cazul in care zgarieturile sunt mai adanci, atunci va trebui sa apelezi la ajutorul unor produse speciale, despre care vom vorbi in randurile ce urmeaza.

Pentru a aplica pasta de dinti, este necesar sa urmezi acesti pasi. In primul rand, suprafata zgariata trebuie sa fie curata, pentru ca in caz contrar o sa zgarii si mai rau vopseaua masinii din cauza particulelor de murdarie prezente.

Dupa ce ai curatat suprafata cu zgarieturi, pune putina pasta de dinti pe o laveta din microfibra umeda, iar apoi folosind miscari circulare acopera zgarieturile.

Scopul este ca aceste zgarieturi de pe masina sa fie acoperite de pasta de dinti, asa ca asigura-te ca o distribui foarte bine de-a lungul suprafetei.

La final, sterge excesul de pasta de dinti folosind o carpa umeda, din microfibra. Tot procesul trebuie repetat de 2 ori, pana ce zgarieturile sunt acoperite in totalitate.

Solutie pentru zgarieturi
Solutie pentru zgarieturi

O a doua solutie pe care o poti folosi pentru a indeparta niste zgarieturi de pe masina este sa cumperi un produs special, destinat zgarieturilor. Modul de utilizare este cam acelasi ca mai sus.

In primul rand, suprafata zgariata trebuie sa fie foarte curata pentru a te asigura ca nu mai provoci si alte zgarieturi. Dupa asta, asigura-te ca citesti Instructiunile de pe produsul respectiv, pentru a il folosi in mod corect.

Dupa ce ai terminat, este foarte important sa indepartezi excesul de solutie folosind o carpa din microfibra curata.

Citeste si: Cum sa-ti deschizi o spalatorie auto self service si ce pasi trebuie sa urmezi

O a treia solutie pentru a indeparta niste zgarieturi de pe masina si poate cea mai buna este sa folosesti polish auto. Poti cumpara solutia de la un magazin specializat, iar aceasta poate fi aplicata folosind o masina de polishat.

Asadar, daca vrei sa scapi de zgarieturile mai adanci, va trebuie sa folosesti o astfel de unealta, pe care o poti cumpara de pe Emag.ro.

Desigur, in cazul zgarieturilor foarte adanci, niciun polish auto nu va fi util, asa ca este necesar sa revopsesti suprafata afectata. Pentru asta, apeleaza la un service specializat care poate vopsi suprafetele fara sa fie vreo diferenta de culoare.