Cum sa vezi online toate editiile emisiunii Chef la Cutite, de pe Antena 1
Cum sa vezi online toate editiile emisiunii Chef la Cutite, de pe Antena 1

Cum sa vezi online toate editiile emisiunii Chefi la Cutite, de pe Antena 1


Emisiunea Chefi la Cutite, de pe Antena 1, are din ce in ce mai multi fani, asa ca nu e de mirare ca sunt persoane care vor sa vada si celelalte sezoane ale acestei emisiuni. Iata cum poti sa vezi online toate editiile emisiunii Chefi la Cutite.

Cum sa vezi online toate editiile emisiunii Chefi la Cutite, de pe Antena 1 – Cuprins:

Cand a inceput emisiunea Chefi la Cutite, de pe Antena 1

Daca inca nu stiai, iti spunem ca Chefi la Cutite este un show culinar care a fost difuzat pentru prima data in anul 2016, de catre canalul de televiziune Antena 1. Moderatorul emisiunii este Gina Pistol, iar juriul ii are pe celebrii chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu.

Chefi la Cutite se desfasoara in doua etape. In prima etapa are loc casting-ul, unde concurentii trebuie sa gateasca un preparat si sa ii surprinda pe cei 3 chefi cu o reteta speciala. Chefii gusta din preparat si acorda voturi sub forma unor cutite. Concurentii au nevoie de cel putin doua cutite pentru a trece la urmatoarea etapa. Dupa un bootcamp, va ramane un numar mic de concureti si fiecare chef isi va construi o echipa formata din 6 persoane.

In doua etapa, cele trei echipe ale chefilor participa la probe culinare, unde fiecare echipa va primi un preparat dupa o tema data, dar si un interval de timp de 1-2 ore. Chefii au rolul de a conduce echipele, insa nu au voie sa participe la preparare. Un juriu evalueaza preparatele gatite de cele 3 echipe si va acorda voturi sub forma unor farfurii.

Echipele care obtin cele mai multe farfurii trec in urmatoarea proba, iar celelalte doua vor participa la proba numita duel. Concurentii vor pregati fiecare cate un preparat, iar chefii vor acorda punctaje de la 1 la 5, insa nu vor cunoaste si concurentul care a pregatit mancarea.

Concurentul care va obtine cea mai mica nota va fi eliminat. Daca vor fi mai multi concurenti care au obtinut aceeasi nota, atunci poti fi toti eliminati sau pot participa la inca un duel, dupa care vor decide care va fi eliminat.

Dupa ce multi dintre concurenti vor fi eliminati, va incepe si semifinala, unde concurentii ramasi vor pregati preparatele fara a primi ajutorul chefilor. Punctajul se va obtine la fel ca la proba duelurilor, iar 3 semifinalisti vor fi alesi sa participe la finala concursului.

Fiecare finalist isi va forma o echipa din cei care au fost eliminati, iar cu ajutorul acestora vor pregati un meniu intreg. Un juriu ales de emisiune va numi si castigatorul, care va pleca acasa cu trofeul si un premiu de 30.000 de euro.

Cum sa vezi online toate sezoanele emisiunii Chefi la Cutite

Dupa cum spuneam, primul sezon al emisiunii Chefi la Cutite a inceput in martie 2016, iar in prezent, emisiunea a ajuns la al 8-lea sezon.

Pentru a vedea online toate sezoanele emisiunii Chefi la Cutite, trebuie sa iti faci un abonament la antenaplay.ro asa ca urmezi acesti pasi:

  • Accesezi https://antenaplay.ro/cont-nou
  • Completezi campurile cu adresa de email si parola
  • Bifeaza casuta ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale platformei, iar apoi selecteaza „Creeaza cont”

AntenaPlay are un singur tip de abonament, cu reinnoire automata, asa ca daca vrei si tu unul trebuie sa stii ca vei plati 19.99 lei inclusiv TVA/luna. Vei avea acces la tot continutul video al platformei, deci vei putea vedea si alte emisiuni si seriale ale cunoscutului post de televiziune.

Totodata, vei putea vedea toate fazele tari din emisiune pe canalul oficial de YouTube Chefi la Cutite. Este o alternativa gratuita, la abonamentul lunar de la AntenaPlay.

Daca nu vrei sa platesti, poti accesa site-ul clicksud.org, dar asta inseamna ca va trebui sa ignori acele reclame enervante care iti vor aparea.

Afla si cum sa vezi toate editiile din emisiunea Ferma Vedetelor sau cum sa vezi toate episoadele din serialul Las Fierbinti!