Cum sa-ti serbezi ziua de nastere pe vreme de pandemie. 5 idei extrem de utile
Cum sa-ti serbezi ziua de nastere pe vreme de pandemie. 5 idei extrem de utile

Cum sa-ti serbezi ziua de nastere pe vreme de pandemie. 5 idei extrem de utile


Pentru ca pandemia de coronavirus (Covid-19) a stricat planurile tuturor, trebuie sa invatam sa ne adaptam, asa ca nu ar fi rau sa stiti cum va puteti serba ziua de nastere in aceste vremuri.

Iata cum sa iti serbezi ziua de nastere pe vreme de pandemie, 5 idei extrem de utile pe care ar fi bine sa le iei in considerare, pentru a fi siguri ca petrecerea organizata va ramane in memoria tututor!

Cum sa-ti serbezi ziua de nastere pe vreme de pandemie. 5 idei extrem de utile – Cuprins:

Evita aglomeratiile si spatiile inchise

Masca de protectie
Masca de protectie

Aglomeratiile de la mare sau de la munte si multiplele cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus care tot apar, ne sperie, asa ca nu ar fi rau sa incercam sa ne distram in locuri mai putin frecventate.

Romanii incep sa uite de restrictii si masca de protectie a devenit doar un mit. Peste tot unde exista aglomeratie, foarte putine persoane se protejeaza, iar numarul celor infectati creste vertiginos.

Cel mai bine este sa evitam aceste locatii si sa ne orientam catre locuri in care nu suntem atat de expusi. Avem 5 idei care te vor ajuta sa faci o petrecere reusita, departe de locurile aglomerate.

5 idei pentru a iti serba ziua de nastere pe vreme de pandemie

Casa cu piscina
Casa cu piscina

Daca vrei sa te distrezi cu prietenii tai, poti inchiria o casa cu piscina la munte sau chiar la mare. In acest fel te vei putea distra, insa vei evita locurile aglomerate pentru ca nu vei avea contact cu multimea, doar cu prietenii tai. Te vei bucura de soare, apa si vei putea pregati un gratar sau orice vrei tu de mancare.

Padure
Padure

Atunci cand vrei sa iei o gura de aer si sa stai in natura, poti alege o padure. Insa, va trebui sa mergi intr-o padure care nu este cunoscuta de toata lumea, altfel te vei trezi in mijlocul multimii si a mirosului de gratar. Nu uita, dupa ce ai terminat petrecerea nu lasa gunoaie in padure, strange tot si arunca la gunoi atunci cand ajungi acasa!

Plaja izolata
Plaja izolata

O plaja izolata e intotdeauna o idee buna. Daca vrei neaparat sa mergi la mare si vrei sa eviti zone aglomerate cum ar fi cele din Vama Veche sau Mamaia, poti vizita o plaja izolata, pentru ca acolo lucrurile sunt mai relaxate. Vadu, Corbu, Tuzla sau 2 Mai sunt printre cele mai bune solutii, dar suntem siguri ca vei mai gasi si altele. Nu uita cum sa iti calmezi arsurile solare, in cazul in care vei sta prea mult la soare!

Terasa apartament
Terasa apartament

Si un apartament poate fi o solutie excelenta, atata timp cat se afla la ultimul etaj al blocului si ofera o terasa, dar si o priveliste de vis. Poti alege chiar si un apartament in oras, pentru ca in acest fel vei evita aglomeratiile de la terase sau din parcuri.

Lanseta
Lanseta

Pentru pasionatii de pescuit, recomandam o petrecere pe malul baltii. Baietii se vor distra pescuind, iar fetele se vor bronza in voie. De asemenea, poti lua si un cort si petrece o noapte pe balta, insa nu uita de tantari si cum sa scapi de acestia!