Verificare parfum original. Cum sa verifici daca este sau nu un produs contrafacut
Verificare parfum original. Cum sa verifici daca este sau nu un produs contrafacut

Verificare parfum original. Cum sa verifici daca este sau nu un produs contrafacut


Verificare parfum original. Afla cum sa iti dai seama daca ai cumparat un produs de calitate, dar mai ales cum poti sa il verifici. Ce trebuie sa stii, la ce sa te uiti si cum poti face testul geamului!

Verificare parfum original. Cum sa verifici daca este sau nu un produs contrafacut – Cuprins:

Verificare parfum original. Cum sa iti dai seama daca ai cumparat un produs de calitate

Verificare parfum original
Verificare parfum original

In primul rand, trebuie sa stii ca un parfum original va veni intotdeauna cu un cod de bare inscris pe cutie, dar si pe sticla. Mai mult, aceste coduri trebuie sa fie identice.

Asadar, daca acel cod nu este trecut pe cutie sau sticla ori daca acestea difera, este posibil sa ai in fata ochilor un parfum contrafacut. Ar fi bine sa verifici intotdauna codul parfumului, inainte sa il cumperi din magazin.

Codurile parfumurilor se pot verifica pe site-urile codecheck.info sau pe checkcosmetic.net. In acest fel, vei vedea daca acesta este original sau nu. Asadar, poti face o verificare temeinica a unui parfum original.

Si daca tot am adus vorba de cutie, ar trebui sa stii ca si ambalajul trebuie sa fie fara cusur. In primul rand, parfumul trebuie sa fie sigilat intr-o folie de plastic si de multe ori acel celofan este un pic mai gros, semn care arata calitatea.

De asemenea, interiorul cutiei este intotdeauna alb, in timp ce exteriorul nu are imperfectiuni. Marile case de moda nu fac rabat de la calitate atunci cand vine vorba de ambalajele parfumurilor.

Este indicat sa verifici si scrisul de pe ambalaj. La produsele contrafacute exista mici greseli sau mici imperfectiuni. Tocmai de aceea, ambalajul trebuie inspectat cu mare atentie.

Parfum pulverizat
Parfum pulverizat

Mai mult, parfumurile originale au la interior o protectie de carton pentru ca sticla sa nu se sparga. Cele contrafacute nu vin cu aceste detalii, deoarece inseamna si costuri crescute.

Verificare parfum original. Culoarea parfumului este, de asemenea, foarte importanta. Produsele contrafacute nu ajung la acest nivel de perfectiune, asa ca va fi extrem de usor sa identifici un parfum de o calitate indoielnica.

De multe ori, parfumurile contrafacute au un miros asemanator celui original, insa niciodata nu o sa se fie perfecte. Cel mai bine este sa il pulverizezi pe o bucata de hartie, pentru a vedea cum miroase dupa ce alcoolul s-a evaporat.

Citeste si: Cum sa deosebesti un borcan cu miere contrafacuta de un produs natural

Mai trebuie sa stii si faptul ca un parfum contrafacut nu va avea un miros persistent. Drept urmare, la nici 30 de minute dupa ce ti-ai dat cu acesta nu o sa mai simti deloc mirosul. Acest lucru nu se intampla la parfumurile originale, asadar mare atentie atunci cand faci o verificare de parfum original.

Si capacul sticlei cu parfum este foarte important. La parfumurile originale gasim un capac de calitate si un pulverizator solid, care se poate rupe foarte greu. Ei bine, parfumurile fake nu au asa ceva, asa ca nu te mira daca gasesti un pulverizator standard.

Mai poti face si testul geamului. Adica pulverizezi parfumul pe un geam, iar daca acesta este de calitate si are consistenta unui produs original, nu se va prelinge.