Impaturire tricou. Cum sa o faci ca un expert
Impaturire tricou. Cum sa o faci ca un expert

Impaturire tricou. Cum sa o faci ca un expert


Impaturire tricou. Afla cum sa faci asta ca un expert, pentru ca hainele din bagaje sa iti ocupe mai putin spatiu. De asemenea, trebuie sa stii si cum sa impaturesti rapid un tricou, pentru a iti aranja hainele din dulap. Ce trebuie sa stii si care sunt cele mai bune metode!

Impaturire tricou. Cum sa o faci ca un expert – Cuprins:

Impaturire tricou. Cum sa faci asta si care sunt metodele

Impaturire tricou
Impaturire tricou

O impaturire de tricou nu este o operatiune extraordinar de complicata, insa daca o sa inveti cei mai simpli pasi o sa iti dai seama ca faceai totul gresit pana acum. Este mult mai simplu si mult mai rapid!

Primul pas cu care vei incepe va fi sa intorci marginea de jos a tricoului, exact ca in imagine. Dupa aceea, impatureste o jumatate a tricoului, impreuna cu maneca.

Apoi, vei impaturi si cealalta jumatate, cu tot cu maneca. Dupa ce ai facut asta, va trebui sa faci un mic rulou, pe care sa il bagi in marginea tricoului, pe care ai impaturi-o la inceput.

Tricoul este gata impaturit si in acest mod vei ocupa mult mai putin spatiu in bagaj. Nu numai ca vei putea sa iti mai multe tricouri, insa acestea se vor putea aranja mult mai bine!

Cum sa impaturesti un tricou
Cum sa impaturesti un tricou

Impaturire tricou. Bineinteles, mai este si metoda clasica, pe care o stim cu totii. Pentru a impaturi un tricou in acest fel, trebuie sa il pui cu fata in jos.

Dupa aceea, impatureste prima jumatate, impreuna cu maneca. Apoi, trebuie sa impaturesti si cea de-a doua jumatate.

Urmatorul pas va fi sa impaturesti tricoul pe lungime, dupa care, sa il mai impaturesti o data. Ultimul pas este optional, asa ca daca vrei sa il impaturesti doar o data pe lungime, este la fel de bine.

Desigur, nu ar fi rau sa stii nici cum sa impaturesti o pereche de pantaloni lungi. Nu de alta, dar cu siguranta ai asa ceva si este bine de stiut.

Impaturire pantaloni
Impaturire pantaloni

Pantalonii trebuie intinsi, dupa care vei ii impaturi la jumatate. Apoi, va trebui sa ii impaturesti pe lungime, dupa care mai face acest pas inca o data. In functie de dimensiunile dulapului tau, decizi daca ii mai impaturesti inca o data sau ii lasi asa.

La final, pe langa o impaturire de tricou ca la carte, iti mai spunem si cum poti sa indepartezi petele galbene care apar pe tricouri, in zona axilei sau la subrat. Pentru asta, o sa ai nevoie doar de apa oxigenata, insa mentionam de la bun inceput ca aceasta poate fi folosita doar pentru tricourile albe.

Citeste si: Cum sa cureti petele. 10 tipuri de pete si cum sa actionezi

Pentru a indeparta petele galbene, o sa ai nevoie de 125 ml apa oxigenata cu o concentratie de 3% si de 125 ml de apa calda sau jumatate de cana. Amesteca aceste doua ingrediente, dupa care pune-le in compartimentul masinii de spalat.

Hainele se spala normal, insa apa oxigenata te va ajuta sa le cureti mult mai eficient. La fel si otetul alb, daca amesteci 125 ml de otet cu 60 ml de detergent. Cele doua ingrediente vor scoate acele pete galbene fara probleme!