Curatare cizme UGG. Cum sa o faci in mod corect si fara sa le patezi
Curatare cizme UGG. Cum sa o faci in mod corect si fara sa le patezi

Curatare cizme UGG. Cum sa o faci in mod corect si fara sa le patezi


Curatare cizme UGG. Afla cum sa indepartezi murdaria in mod corect fara sa le patezi, dar si care sunt pasii pe care sa ii urmezi atunci cand faci asta. Iata ce trebuie sa stii si tu cand vrei sa cureti cizmele la tine acasa!

Curatare cizme UGG. Cum sa o faci in mod corect si fara sa le patezi – Cuprins:

Curatare cizme UGG. Cum sa faci asta si care sunt metodele

Curatare cizme UGG
Curatare cizme UGG

Curatare cizme UGG. Binecunoscutele incaltari au devenit destul de populare in ultimul timp, dar ce este cel mai important este ca acum sunt disponibile modele si pentru femei, insa si pentru barbati.

Cu toate ca vorbim despre incaltari de calitate, trebuie sa recunoastem faptul ca sunt destul de greu de curatat cand vine vorba de pete de sare, noroi, apa sau grasime. Tocmai de aceea, am decis sa iti aratam care sunt cele mai bune metode de a le face sa arate ca noi.

Cu toate ca cizmele sunt extrem de calduroare si comode, daca vei iesi cu acestea pe zapada sau pe ploaie pielea se va pata. Asadar, pentru a curata petele de apa de pe cizmele UGG primul pas va fi sa incerci sa absorbi apa folosind o carpa curata.

Apoi, va trebui sa pui niste prosoape de hartie la interior si sa pui cizmele la uscat insa departe de o sursa de caldura. Sub nicio forma nu trebuie sa le lasi langa un calorifer sau langa alta sursa de caldura pentru ca acestea se vor pata.

Este posibil ca petele de apa sa nu se curete in totalitate, asa ca in acest caz iti recomandam sa folosesti o solutie speciala ce poate curata pielea intoarsa.

Curatare cizme UGG. In cazul in care cizmele tale au si pete de sare, va trebui sa respecti pasii de sus, sa absorbi cat de multa apa poti folosind o carpa curata, iar apoi sa le pui la uscat.

Abia dupa ce s-au uscat, cizmele pot fi curatate folosind o solutie de otet si apa (50:50). Amesteca bine solutia, iar apoi folosind o carpa curata tamponeaza suprafetele patate de sare.

Curatarea UGG-urilor acasa
Curatarea UGG-urilor acasa

Urmatorul pas va fi sa tamponezi suprafetele patate folosind o carpa curata inmuiata in apa curata si la final sa incerci sa absorbi cat mai multa apa de pe cizme utilizand o carpa curata si uscata. Dupa aceea, lasa cizmele sa se usuce.

Se poate intampla ca cizmele sa se pateze si de noroi. Daca si tu ai patit asta, primul pas va fi sa le lasi sa se usuce complet si abia apoi sa incerci sa indepartezi noroiul utilizand o perie moale si curata. In cazul in care au mai ramas pete este indicat sa folosesti o solutie de curatat speciala pentru pielea intoarsa.

Citeste si: Curatare pantofi piele intoarsa. Cum sa faci asta fara sa ii strici

Curatare cizme UGG. Petele de grasime sau de ulei sunt cele mai “incapatanate”, iar cei de la UGG ne sfatuiesc sa urmam acesti pasi. Prima data va trebui sa presari amidon de porumb pe suprafata patata si apoi sa il lasam sa actioneze timp de 2 zile, pana ce se va usca. Dupa aceea, curata amidonul de pe cizme folosind un aspirator. O alternativa la amidonul de porumb este bicarbonatul de sodiu.

Pe langa petele exterioare, ar fi bine sa stii si cum sa indepartezi eventualele mirosuri urate de la interior. Blana acestora se poate murdari in timp si pentru ca cizmele nu pot fi puse pur si simplu in masina de spalat, ar trebui sa stii cum sa indepartezi mirosurile urate.

Ei bine, va trebui sa presari bicarbonat de sodiu in interiorul cizmelor si sa le lasi asa peste noapte. A doua zi, folosind un aspirator curata tot bicarbonatul de sodiu de la interior. Asigura-te ca le scuturi bine pentru a le curata complet! De asemenea, exista si un spray special oferit de producator pentru a indeparta mirosurile neplacute.