Cum sa cureti geamul de la semineu si ce solutie sa folosesti
Cum sa cureti geamul de la semineu si ce solutie sa folosesti

Cum sa cureti geamul de la semineu si ce solutie sa folosesti


Cum sa cureti geamul de la semineu, dar mai ales ce solutie ar trebui sa folosesti pentru a il face sa arate ca nou. Nu de alta, dar vrei sa vezi clar focul din interiorul semineului, asa ca trebuie sa il cureti foarte bine.

Cum sa cureti geamul de la semineu si ce solutie sa folosesti – Cuprins:

Cum sa cureti geamul de la semineu

Cum sa cureti geamul de la semineu
Cum sa cureti geamul de la semineu

Inainte de a iti explica ce sa faci si cum sa cureti geamul de la semineu, ar trebui sa stii si cum sa procedezi. In primul rand, geamul nu trebuie curatat cat este cald sau fierbinte, asa ca ai mare grija la acest aspect.

Dupa aceea, ai mare grija la funinginea care va cadea de pe geam, asa ca iti sugeram sa pui un carton sub usa, pentru a te asigura ca nu patezi nimic. Daca nu e mare lucru sa dai usa jos, fa asta pentru ca iti va fi mult mai usor.

Totodata, o sa ai nevoie si de o carpa moale, asa ca iti sugeram sa folosesti una din microfibra. Este utila pentru ca nu vei zgaria geamul si acest material strange mizeria mult mai bine.

Ca si solutie, o sa iti recomandam una extrem de usor de preparat. O sa ai nevoie de putina apa, iar arma ta secreta va fi cenusa! Ai citit bine, vei folosi cenusa pentru a prepara o pasta atunci cand o amesteci cu apa.

Totodata, o sa ai nevoie si de un sticla cu pulverizator in care sa pui doar apa. Tocmai de aceea este bine sa stii cum sa cureti geamul de la semineu, dar si de ce ingrediente ai nevoie.

Stergerea geamului
Stergerea geamului

Acum, iata care sunt pasii atunci cand vrei sa stii cum sa cureti geamul de la semineu. Va trebui sa inmoi carpa de microfibra in acea pasta, iar apoi sa freci geamul semineului folosind miscari circulare. Nu exercita o presiune foarte mare si fa totul cu calm.

Procesul va trebui repetat pana ce toata funinginea va fi disparut si totul va arata ca nou. Pentru a indeparta orice urma de reziduuri poti sterge geamul cu o laveta umeda.

Solutia mai functioneaza si daca inmoi o carpa umeda in cenusa, iar apoi stergi geamul folosind miscari circulare. Acum, tu decizi pe care o folosesti, insa este de datoria noastra sa te informam.

Citeste si: Cum sa cureti cosul de fum al casei fara sa ai nevoie de un specialist

Pentru a face geamul sa straluceasca, poti folosi otet si apa (1/3 otet si 2/3 apa). Pulverizeaza otet pe geamul semineului, iar apoi sterge-l foarte bine folosind o laveta sau o carpa umeda. La final, sterge-l folosind un prosop de hartie, pana ce va straluci.

Bineinteles, poti folosi si solutii scumpe din comert sau cele recomandate de producator, insa tu decizi ce buget o sa acorzi pentru aceasta operatiune. Totusi, iti sugeram sa incerci si metodele noastre, pentru ca rezultatele o sa fie pe masura asteptarilor.