Calcarea camasilor. Cum sa o faci in mod corect si care sunt pasii
Calcarea camasilor. Cum sa o faci in mod corect si care sunt pasii

Calcarea camasilor. Cum sa o faci in mod corect si care sunt pasii


Calcarea camasilor. Afla cum sa faci acest lucru in mod corect, dar mai ales care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmezi. Nu de alta, dar vrei sa arati impecabil, asa ca acestea trebuie calcate fara greseala.

Calcarea camasilor. Cum sa o faci in mod corect si care sunt pasii – Cuprins:

Calcarea camasilor. Cum sa faci asta in mod corect, sfaturi utile

Camasi pe umeras
Camasi pe umeras

Daca si tu esti interesat sau interesata de calcarea camasilor, atunci ai ajuns unde trebuie pentru ca o sa iti dezvaluim micile secrete ce te vor ajuta sa obtii rezultate impecabile. Nu de alta, dar trebuie sa ai grija de imaginea ta.

Pentru a calca camasile in mod corect, ar fi bine sa urmezi acesti pasi. Bineinteles, pentru acest lucru vei avea nevoie de un fier de calcat pe care sa il incalzesti bine inainte de folosire.

Verifica si eticheta camasilor, pentru a te asigura ca acestea se pot calca si la ce temperatura. Ar fi bine sa investesti banii intr-un fier de calcat de calitate, iar in acest fel vei evita si arderea hainelor.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci in calcarea camasilor va fi sa calci gulerul, asa ca va fi nevoie sa il calci mai intai pe din afara, iar apoi sa te ocupi si de partea din interior. Calca gulerul foarte bine, pentru ca acesta este primul lucru pe care il vad cei care se vad cu tine, iar tu trebuie sa ai o imagine impecabila.

Calcarea camasilor
Calcarea camasilor

Urmatorul pas in calcarea camasilor este sa calci mansetele, asa ca va fi nevoie sa procedezi exact ca si la guler. Calca mansetele pe partea din interior, iar apoi pe partea din exterior. Mare atentie sa nu ramana cute!

Iata ce urmeaza in calcarea camasilor. Dupa ce ai terminat si cu mansetele, este momentul sa te ocupi de partea din spate si de umeri. Mai intai, camasa se calca pe dos, iar abia apoi se va intoarce pe fata. In cazul in care exista cute, te sfatuim sa pulverizezi apa sau sa te folosesti de functia cu aburi a fierului de calcat.

Citeste si: Cum sa cureti fierul de calcat de calcar sau urme de arsura

Pentru a calca partea din fata, te sfatuim sa ai mare grija deoarece poti strica nasturii. Tocmai de aceea, trebuie sa stii ca va trebui sa folosesti varful fierului de calcat pentru a putea calca si spatiul dintre nasturi. Daca exista, buzunarul de la piept se calca si el foarte bine.

Calcarea camasilor se incheie cu manecile. Acesta trebuie pliate pe cusatura, iar fierul de calcat va trebui sa treaca pe mijloc. Nu presa foarte tare pentru ca nu vrei sa faci o dunga deoarece acestea sunt inestetice.