Cum sa faci un live pe TikTok chiar daca nu ai multi urmaritori
Cum sa faci un live pe TikTok chiar daca nu ai multi urmaritori

Cum sa faci un live pe TikTok, chiar daca nu ai multi urmaritori


Cum sa faci un live pe TikTok. Afla ce trebuie sa faci chiar daca nu ai 1000 de urmaritori, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi si ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a primi sau a trimite cadouri atunci cand faci un live.

Cum sa faci un live pe TikTok, chiar daca nu ai multi urmaritori – Cuprins:

Cum sa faci un live pe TikTok. Se poate si fara 1000 de urmaritori

Live pe TikTok
Live pe TikTok

In primul rand, trebuie sa stii ca pentru a face un live pe TikTok, utilizatorul trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, dar si 100 sau 1000 de urmaritori, in functie de regiunea in care se afla.

In piete precum Statele Unite ale Americii, varsta minima a utilizatorilor care pot face un live trebuie sa fie de 18 ani. Totusi, utilizatorii din Europa sunt mai norocosi, in aceasta regiune varsta minima este de 16 ani.

Totodata, pentru a putea primi sau trimite cadouri atunci cand faci un live, trebuie sa ai varsta de 18 ani implinita. Daca nu indeplinesti aceste conditii, din pacate va trebui sa astepti pana ce faci varsta legala pentru a folosi aceasta aplicatie in scopurile care doresti.

Totusi, daca inca nu ai cei 1000 de urmaritori necesari pentru a face un live pe TikTok insa ai o varsta mai mare de 16 ani, trebuie sa stii ca exista o cale prin care poti rezolva acest lucru. 

Tot ce trebuie sa faci este sa dai un mesaj celor de la TikTok prin intermediul aplicatiei. Desigur, asta nu iti va garanta reusita, insa sansele tale vor creste cu siguranta.

Pentru a face un live pe TikTok, trebuie sa accesezi aplicatia TikTok. De asemenea, este absolut obligatoriu sa ai un cont de utilizator, altfel nu o sa poti trimite niciun mesaj. Daca ai deja un cont, asigura-te ca esti logat atunci cand ai accesat aplicatia.

Urmatorul pas este sa apesti pe butonul din partea dreapta sus, adica cel de profil a carui iconita seamana cu o persoana.

TikTok
TikTok

Dupa aceea, acceseaza meniul folosind butonul cu 3 liniute una sub alta, iar apoi acceseaza meniul Setari si confidentialitate (Settings and privacy).

O sa fii directionat catre un alt meniu, iar acolo gasesti butonul Raporteaza o problema (Report a problem). Mai departe, apasa butonul Live/Plata/Recompense (Live/Payment/Rewards) si dupa aceea apasa butonul Nu pot sa fac live (I can’t start a LIVE).

Aplicatia o sa iti afiseze conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a face un live pe TikTok si vei fi intrebat daca problema ta a fost rezolvata. Selecteaza butonul Nu si apoi optiunea de mai mult ajutor (Need more help).

Citeste si: Cum sa faci Live Streaming pe YouTube, Twitch sau Facebook si de ce ai nevoie

O sa fii redirectionat intr-o alta fereastra unde poti scrie faptul ca nu poti sa faci un live si ca ai dori sa accesezi aceasta optiune. Bineinteles, trebuie sa fii respectuos cu cei ce lucreaza pentru TikTok si apoi sa apesi pe butonul Trimite (Submit).

Vei primi un raspuns de la cei ce lucreaza pentru aceasta companie in aproximativ 24 pana la 72 de ore. In cazul in care vei primi un raspuns pozitiv, inseamna ca o sa poti face live imediat.

Dupa aceea, pentru a face un live trebuie doar sa accesezi aplicatia TikTok si sa apesi pe butonul Create. Camera telefonului se va activa, iar apoi apesi pe butonul Live. 

Adauga un titlu, selecteaza o imagine de fundal, aplica ceva filtre daca vrei, iar dupa aceea apasa butonul Go Live. O sa apara o numaratoare inversa, iar apoi live-ul va porni.