Cine cumpara buchetul la cununia civila. Cum sa tratezi invitatii si cat dureaza totul
Cine cumpara buchetul la cununia civila. Cum sa tratezi invitatii si cat dureaza totul

Cine cumpara buchetul la cununia civila. Cum sa tratezi invitatii si cat dureaza totul


Cine cumpara buchetul la cununia civila. Afla cat dureaza cununia, cum sa ai grija de invitatii tai, dar mai ales cum ar trebui sa arate buchetul. Ce trebuie sa stii si ce acte sunt necesare atunci cand te prezinti la primarie.

Cine cumpara buchetul la cununia civila. Cum sa tratezi invitatii si cat dureaza totul – Cuprins:

Cine cumpara buchetul la cununia civila si cum sa alegi florile

Cine cumpara buchetul la cununia civila
Cine cumpara buchetul la cununia civila

Daca si tu te pregatesti de acest eveniment mare din viata ta si vrei sa respecti traditia, atunci o sa iti spunem mai multe despre cum trebuie sa decurga lucrurile la primarie.

Cine cumpara buchetul la cununia civila. Ei bine, in functie de zonele din tara, buchetul este cumparat de nasa. Totusi, nu este obligatoriu si acesta poate fi cumparat de mire sau chiar de mireasa.

Daca urmeaza sa fii nasa, atunci iti recomandam sa te consulti cu mireasa inainte de a alege florile. Nu de alta, dar ar trebui sa alegi ceva pe place ei, deoarece este o zi speciala in care trebuie sa se simta speciala.

Ia in considerare faptul ca ar trebui sa alegi florile in functie de tinuta miresei, asadar va trebui sa te consulti cu aceasta. Spre exemplu, poti merge pe varianta clasica de a alege un buchet de trandafiri albi, care sa se asorteze cu rochia alba a miresei.

Desigur, fiecare culoare are o simbolistica. Spre exemplu, albul trimite la puritate, in timp ce rosu simbolizeaza iubirea. Culoarea roz ne trimite cu gandul la fericire, in timp ce albastru simbolizeaza liniste, iar movul spiritualitatea.

Ce acte sunt necesare la primarie si cat dureaza totul

Cununie civila
Cununie civila

Acum ca stii cine cumpara buchetul la cununia civila, ar trebui sa stii si ce acte sunt necesare la primarie, dar mai ales cat dureaza fericitul eveniment.

Asadar, o sa fie nevoie de certificatele de nastere ale mirilor in copie si original, actele de identitate ale mirilor, declaratia de casatorie, timbre fiscale si dosar cu sina. Acsetea trebuie depuse la primarie cu 10 zile lucratoare inainte de eveniment. Mentionam ca la depunerea actelor trebuie sa fie prezenti ambii miri.

O sa mai fie nevoie si de un certificat medical prenuptial pe care il obtii de la medicul de familie. Tine minte ca acesta are o valabilitate de 24 de ore, asa ca trebuie sa il iei inainte cu o zi.

Citeste si: Cum sa alegi vinul pentru nunta in functie de anotimp. Cantitatea ideala

Totodata, la marele eveniment vor trebui sa fie prezenti si doi martori care vor trebui sa si semneze. Ca si martori poti alege tot nasii sau doi prieteni apropiati.

Cununia civila va dura un jur de 10 minute, deoarece cu siguranta lista de asteptare e mare si o sa aiba loc mai multe cununii in acea zi. Asadar, va trebui sa servesti invitatii cu un pahar de sampanie si niste fursecuri sau bomboane.

In cazul in care nunta nu urmeaza imediat dupa cununia civila, atunci poti merge cu invitatii la un restaurant unde sa sarbatoresti evenimentul.