Cum sa folosesti o folie cu bule de aer. La ce mai poate fi utilizata
Cum sa folosesti o folie cu bule de aer. La ce mai poate fi utilizata

Cum sa folosesti o folie cu bule de aer. La ce mai poate fi utilizata


Cum sa folosesti o folie cu bule de aer. La ce mai poate fi utilizata si de ce iti recomandam sa nu o arunci atunci cand o gasesti in ambalajul produselor cumparate. Iata ce trebuie sa stii!

Cum sa folosesti o folie cu bule de aer. La ce mai poate fi utilizata – Cuprins:

Cum sa folosesti o folie cu bule de aer

Folie cu bule de aer
Folie cu bule de aer

Cum sa folosesti o folie cu bule si de ce este extrem de utila. Iata la ce o poti utiliza si de ce nu ar fi bine sa o arunci. Trebuie sa stii ca folia mai poate fi utilizata si in alte cazuri decat indepartarea stresului, asa ca nu o sparge inca si afla la ce o mai poti folosi.

In primul rand, trebuie sa stii ca aceasta folie cu bule de aer este un excelent izolator. Asadar, o poti folosi la acoperirea geamurilor si la mentinerea caldurii intr-o anumita incapere. Micile aerisiri sau micile ferestre din casa pot fi acoperite cu aceasta folie si izolarea este extrem de eficienta.

Totodata, folia cu bule de aer este utila celor carora le plac drumetiile pe munte. Poate fi utilizata pentru a face sacul de dormit mai confortabil sau poate fi utilizat ca un strat izolator, pentru a iti mentine caldura corpului in noptile foarte reci.

Daca vrei sa ai un frigider mai organizat si mai ales mai curat, poti pune folia cu bule pe rafturile acestuia. Pe langa faptul ca poti depozita ouale fara riscul de a le sparge sau fructele fara a le lovi, rafturile frigiderului vor si si mai curate pentru ca nu exista riscul de patare.

Farfurii impachetate in folie
Farfurii impachetate in folie

Bineinteles, folia mai poate fi folosita pentru a depozita lucrurile fragile. De exemplu, daca vrei sa pui farfurii sau pahare la pastrare pentru mai mult timp, inveleste-le in aceasta folie cu bule de aer si vor sta perfect.

Folia poate fi folosita si pentru a proteja plantele sau arbustii pe perioada iernii. Daca ai in curte o magnolie, un smochin sau pur si simplu vrei sa invelesti tufa de trandafiri, afla ca folia este ideala pentru a face acest lucru.

Citeste si: Cum sa cureti o bratara de argint fara prea mult efort

In cazul in care nu ai un termos si vrei sa ai la tine o bautura calda cat timp faci o plimbare la aer curat, poti infasura in folie recipientul in care iti pui cafeaua. Folia actioneaza ca un strat izolator, asa ca o poti folosi fara probleme.

Totodata, poti folosi folia cu bule si pentru a iti proteja mainile atunci cand lucrezi in gradina. Inveleste in folie manerele uneltelor si astfel scapi de bataturile enervante care pot aparea dupa o zi de munca intensa. Nu de alta, dar este bine sa iti protejezi mainile de bataturi sau de posibile aschii ce pot intra pe sub piele.